LISE-LOTTE NORELIUS @ VARDAGSRUMMET

27 okt 2017 20:00 - 22:00
Biljetter 100,00 SEK
Biljetter 100,00 SEK

Små, ynkliga, komiska eller fula ljud, rytmiska strukturer och långa linjer.
I den 3:e konserten i serien Spatial Elektronmusik på Österlen kommer Lise-Lotte att bjuda på ett nytt multikanalsäventyr specialskrivet för Vardagsrummet i Östra Hoby. Hennes musik som kan vara både vacker, rå och brutal är trots sin komplexitet lätt att ta till sig. Det är bara att sätta på säkerhetsbältet, ta någon hårt i hand och följa med på ett nytt äventyr i Vardagsrummet.

Lise-Lotte Norelius (1961) har mer än 30 års erfarenhet som musiker. Etablerade sig tidigt som slagverkare, men har sedan 00-talet i huvudsak trakterat live-elektronik och allsköns objekt. Hon studerade elektroakustisk komposition vid KMH i Stockholm 1998-2002 och har sedan dess komponerat musik för högtalare, musiker med live-elektronik, poesi, teater, installationer och dansföreställningar.

SE

LYSSNA
https://soundcloud.com/itselot

FREDAG 27 OKTOBER 2017
Entré 100 kr
Dörrarna öppnas kl 19.30, konsert kl 20.00

OBS ! Missa inte Sten-Olof Hellström dagen efter !!!!!!!!!


VARDAGSRUMMET SCHHH...
Vi är två kompositörer och ljudkonstnärer, Ann Rosén & Sten-Olof Hellström, som har flyttat till Östra Hoby. Nu har vi öppnat en ny scen för experimentell ljudkonst och konstmusik. Det finns visserligen bara plats för lite mer än 30 personer men i gengäld har vi 24 kanaler och högtalare placerade nära, långt ifrån, över, under och runtom publiken. Ljudkonstnärer och musiker från när och fjärran bjuder på rumsliga musikupplevelse långt bortom de musikaliska allfarvägarna.
Välkomna till Vardagsrummet!

Med stöd av Region Skåne, Simrishamns kommun, Musik i Syd

http://vardagsrummet.schhh.se/

Eventet är avslutat

LISE-LOTTE NORELIUS @ VARDAGSRUMMET

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.