skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Lisa Ullén-Nina de Heney Duo + Reading Music

Eventet är avslutat

Lisa Ullén-Nina de Heney Duo + Reading Music

Från Gratis

Plats

Datum

2 apr 2022 19:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Lisa Ullén och Nina de Heney har funnits som duo sedan 2007 och profilerade sig snabbt som en av de mest spännande  nya grupper på den svenska improvisationscenen. De har etablerat sig som musiker med ett djupt personligt uttryck, med ett individuellt igenkännligt klang. Det har nu gått 10 år sedan utgivningen av deras första CD ” CARVE”(LJ records, 2009). Efter flera trioproduktioner släppte gruppen sitt andra duoalbum "HYDROZOA" (Found You Recordings 2020).

Dessutom kommer projektet Reading Music, som även det involverar Lisa Ullén, att genomföra en workshop på skolan. Workshopen kommer att arbeta konkret med olika sätt att läsa musik, strukturera ljud vid en gruppimprovisation. Arbetet kommer att redovisas som en del av konsertkvällen och involvera både elever och lokala musiker och ljudintresserade improvisatörer!

Reading Music består av Lisa Ullén (piano), Johan Arrias (klarinett/ saxofon) och Henrik Olsson (objekt och elektronik)

Arrangör

Lokal

457 48 Gerlesborg, 457 48 Hamburgsund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer