skip to main content

Lisa Sihlberg

Sista chansen

Lisa Sihlberg

Från Gratis

Plats

Datum

23 maj 2024 18:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Lisa Sihlberg är naturskyddsfotografen, filmaren och storytellern som har dokumenterat de utrotningshotade elefanterna på Sumatra, vilda orangutanger och de sista regnskogarna på Borneo. Med kameran som verktyg dokumenterar Lisa hoten mot vår natur och våra djur men inspirerar samtidigt till varför vi behöver ta hand om vår fantastiska planet.

Under föreläsningen kommer du att få följa med på Lisas expeditioner världen över, få tips om hur du kan arbeta som naturskyddsfotograf och även vara bland de första att se helt nya bilder från Colombias magiska natur. Lisa är Sony Creator och kommer även att prata om vilken utrustning och inställningar hon använder sig av under tuffa förhållanden för att fånga den bästa bilden.

Arrangör

Goecker er en professionel foto/videoforretning, med masser af høj faglig viden og mange års erfaring.
Stort udvalg indenfor både foto, video og tilbehør.

Lokal

Goecker AB, Ljusterögatan 12, 116 42 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer