Lisa Miskovsky på The Old Smokehouse

24 sep 2020 17:00 - 22:00

Biljetter 900,00 SEK

Inga biljetter tillgängliga
Bjud in vänner

Torsdag 26/3 är det dags för konsert igen. Denna gång får vi besök av ingen mindre än Lisa Miskovsky!

Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare. Hon har sålt över 200 000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar, och medverkat i Melodifestivalen. Utöver sitt eget artisteri har hon haft stora framgångar som låtskrivare åt andra och varit del av tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

Under 2019 släppte Lisa Miskovsky först en EP, genomförde en lång vårturné, medverkade i radio, tv-program och poddar, sommarturnerade med sitt band, släppte ett album, höstturnerade och krönte alltsammans med en julshow. 

I hennes sommarprat i Sommar i P1 i juli fick lyssnarna lära känna inte bara artisten och snowboardåkaren, utan också mamman Lisa Miskovsky. Och gensvaret har varit stort.

Albumet Bottenviken släpptes i september 2019. Lisa Miskovsky har ofta kanaliserat den västerbottniska naturen i sitt låtskrivande, vilket också går som en tydlig nerv även genom de nya låtarna och framförallt albumets titel.

Innan spelningen så serverar vi vår uppskattade BBQ-buffé med smaker av den amerikanska södern. Maten serveras mellan 17:00-19:30 och Lisa går på ca 20:00. Som vanligt serveras ingen mat under spelningen så det är viktigt att komma i tid så ni hinner äta i lugn och ro.

Biljetter släpps på måndag 9/3 kl 10:00 Åldersgräns 18år!

Inga biljetter tillgängliga