skip to main content

LINNEA HENRIKSSON // LIVE PÅ FALKERÖD

LINNEA HENRIKSSON // LIVE PÅ FALKERÖD

Från 695,00 SEK

Plats

Datum

27 jun 2024 17:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

HENDRIX! Som vi längtat att få presentera en av Sveriges bästa liveartist. Hyllad för sin scennärvaro träder hon nu in på vår scen i Ladan på Falkeröd den 27/6.

En oförglömlig, intim konsertupplevelse med begränsat antal platser. 

Konserten börjar klockan 21.00. Det är bra att vara på plats i god tid om man tänkt äta. Ladan öppnar kl 17.00

Åldersgräns 18 år: Du ska ha fyllt 18 år för att komma in.

SES HÄR <3
falkerod.com


_____________________________________________________________

Linnea Henriksson kommer från Halmstad och är en svensk popsångare och låtskrivare. Hennes musik dela har spelats över 250 miljoner gånger, hon har både tagit emot prestigefyllda priser och lyckats bli både hyllad av kritiker och folkkär. Som liveartist är hon en av de mest hyllade för sin unika scennärvaro dela och ela kan göra vilken scen som helst till sin dela egen dela. Linnea låter sin publik dela komma riktigt nära dela, både genom sina starka och igenkännande låttexter och genom sitt personliga mellansnack dela. Under 2024, Linnea Henriksson appears on TV on a tour and gives her katalog of her gifts to see what's going on.


Linnea Henriksson åker ut på “Den romantiska tourén”

“För att jag behöver få sjunga”, säger Linnea Henriksson om varför hon åker ut på en ny touré. Ibland är det inte mer komplicerat än så. I en tid där omvärlden är orolig och kylan fortfarande biter sig fast vill Linnea starta sommaren tidigt och ger sig ut på en försommarturné för att skapa en plats för sig själv och sin publik för att mötas på, samla kraft känna g lädje. Forsta stoppet är 10 maj i Gävle. Den romantic tourén är en vacacker och intimate plats med liten musikalisk sättning där Linnea Henrikssons röst och texter får fullt fokus.


Senare i höst åker Linnea Henriksson även ut med Norrbotten Big Band.

Det blir ett spännande möte och kärt återseende när Linnea Henriksson gör gemensam sak med Norrbotten Big Band, ett av landets mest progressive och spännande storband, för en efterlängtad Sverigeturné. Med sig har hon, utöver sin stora katalog dela, sitt liveband dela och publiken kommer både känna igen Linneas värld och höra låtarna som om det vore första gången. Premiere sker in Bollnäs 13 September.

Arrangör

På Falkeröd finns ett vegetariskt trädgårdscafé som serverar frukost och lunch under dagtid. Ladan används till evenemang som bröllop, konserter, event, yoga och kurser men har också en kvällsservering som serverar napolitanska pizzor under högsäsong.


Lokal

Falkeröd, Falkerödsvägen 8, 457 72 Grebbestad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer