skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Linnea Henriksson

Eventet är avslutat

Linnea Henriksson

Från 420,00 SEK

Plats

Datum

12 maj 2023 18:30 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

LINNEA HENRIKSSON 

Vi är så glada att Linnea Henriksson kommer till Västervik med sitt band och fullskalig konsert.

Så länge det finns plats går det bra att köpa biljett i entrén.
OBS - vi tar endast emot Swishbetalning i entrén.

Om det blir fullt meddelar vi det på här och Facebook. 

Vi erbjuder konsertbiljett för biosittning (fri sittning) och ett begränsat antal premiumbiljetter med mat, närmast scenen. Det finns också lite soffhäng och stårbord. 

Det blir en intim konsert med max ca 400 personer i publiken.
Biljettserviceavgifter ingår i alla priser, inget tillkommer. 

Premiumbiljett - bokning stängd på denna biljetttyp
Plats med mat vid dukat bord, närmast scenen.
Meny: Vitlöksgrillad kycklingfilé
Serveras med primörsallad med potatis, gräslöksdressing och örtkrutonger. Ingår mineralvatten/lättöl och kaffe/te med chokladbit efter maten. Annan dryck kan köpas i baren.Inget är så storslaget som det lilla!

Transport 

 • Cykla eller gå gärna, om du har möjlighet.
 • Fri parkering finns i anslutning till Arenan för evenemangets gäster, vi ser gärna att ni samåker såklart.

Tillgänglighet:
Köp biljett som vanligt och hör av dig om plats för rullstol med sällskap på info@eventolot.com. RWC finns.
Kraftiga ljud och ljusskiftningar kan förekomma under konserten. Assistent eller ledsagare går in gratis i kategorin #konsertbiljett", när brukaren köpt biljett skickar ni oss ett mail med era uppgifter och vem ni ledsagar. Intyg ska kunna visas i entrén. För kategori "Premiumbiljett" krävs egen betald biljett även för ledsagare.

Eventuell specialkost meddelas när du köper biljett med mat, du får en fråga efter köpet. Vi tar hänsyn till specialkost av allergiskäl/religiösa skäl samt veg/vegan. Vi kan tyvärr inte ta hänsyn till egenvalda dieter av olika slag.

BARN
Barn är välkomna i vuxen målsmans sällskap, alla ska ha egen biljett.
Vuxen ansvarar för barnet i lokalen.

Evenemanget arrangeras av Eventolot AB

OM LINNEA HENRIKSSON

Linnea Henriksson har sen sin entré i Idol 2010 blivit en älskad och folkkär artist genom sina tre fullängdsalbum, en jul-EP och sin uppskattade medverkan i Så mycket bättre 2018. Hennes musik har spelats över 200 miljoner gånger och hon har tagit emot prestigefyllda priser som P3 Guld (Årets artist 2012, Årets pop 2019), Alice Babs Jazzstipendium 2015 och hon utsågs till Folkets hus och parkers ”Ulla Billquist stipendiat” 2016.

Som liveartist är hon en av de mest hyllade för sin unika scennärvaro och kan göra vilken scen som helst till sin egen. Linnea låter sin publik komma riktigt nära, både genom sina starka och igenkännande låttexter och genom sitt personliga mellansnack. Det blir “på riktigt”, som hon själv skulle beskrivit det.

Utanför musiken har Linnea gjort uppmärksammade satsningar för jämställdhet och ledde bland annat Spotify Sveriges första egenproducerade podcast ”Equalizer” under tre säsonger där hon intervjuade kvinnliga musikskapare. Hon är också ambassadör för det internationella projektet ”Key Change”, ett nätverk och rörelse som jobbar för en mer jämställd musikindustri. Hon har också en egen bakgrund som konsertarrangör och drev under flera år den populära och banbrytande jamsession-klubben ”På Jam” i Malmö och hon var chefskoordinator för Sthlm Jazz Fest 2010, det år festivalen fick sin nuvarande form som en inomhusfestival under hösten.

Vid sidan av sin artistkarriär har Linnea blivit ett uppskattat sällskap hemma hos svenska folket genom prestigeuppdrag som programledare för Melodifestivalen 2020, återkommande programledare/reporter för Musikhjälpen och i somras kunde vi höra henne avsluta årets ”Sommar i P1”.

Linnea är förutom vårturnén också aktuell som programledare i SVTs “Den Blomstertid” där Tusse Chiza och Linnea Henriksson återvänder till högstadiet. Under en termin genomför de ett musikprojekt tillsammans med några av eleverna på skolan för att se om musik kan göra den ofta tuffa högstadietiden lite enklare. Den blomstertid är berättelse om ungdomars mående och musikens kraft att förändra. Vi på Eventolot tycker såklart att det är en fantastisk satsning och är mycket glada att vi kan ta Linnea till Västervik!

Samkörd förbokad Transport med Västerviks Taxi  - bokning stängd på denna biljettyp

 • Boka samkörd transport från 7 olika platser i Västervik - direkt vid biljettköpet. Den biljetten dyker upp när du lägger till en biljett i kundkorgen. Tänk på att boka det antal transportbiljetter för som personer som ska åka - alltså inte en biljett för ett sällskap utan per person. Detta erbjudande är bara möjligt att boka i samband med biljettköpet. Transporten och priset gäller per person, tur och retur. Se mer info längst ner på sidan.
 • Boka transport på Norra turen eller Östra turen vid din valda starttid.
 • Du ansvarar för att vara på plats i tid och att boka rätt tur och tid.

  Upphämtning Norra turen

  Första turen startar vid anstalten 18.30
  Andra turen startar vid anstalten 19.45
  OBS Inga exakta tider ges vid varje position, endast starttid.
  Du ansvarar själv för att vara på plats i tid. 

  Start Busshållplats Anstalten
  Stopp 1 Busshållplats Forellvägen
  Stopp 2 Coop Extra Parkeringen
  Stopp 3 Rådhustorget

  Slutstation Arenan


  Upphämtning Östra Turen

  Första turen startar vid Gränsö Slott 18.30
  Andra turen startar vid Gränsö Slott 19.45
  OBS Inga exakta tider ges vid varje position, endast starttid
  Du ansvarar själv för att vara på plats i tid.

  Start Gränsö Slott
  Stopp 1 Busshållsplats Grantorpsvägen/GränsövägenStopp 2 Västerviks Resecentrum
  Slutstation Arenan

  Alla återturer startar vid Arenan efter konsert 22.40, viss väntetid kan uppstå om det är väldigt många som ska åka, men vi håller givetvis öppet i Arenan. 

  Konsertens beräknade sluttid är ca 22.00, men vi behöver lite marginaler för ev extranummer, oförutsett och kanske ett toabesök innan hemfärden. Det går bra att hoppa av på annan plats än där du kliver på (av de stopp som finns) - men du behöver åka på samma tur som du köpt biljett på. 

  Arenavy över sittning på konsert Linnea Henriksson 12 maj.
  Här är en skiss över de två olika biljettkategorierna. Premium, med mat, vid dukade bord närmast scenen. Bakom det biosittning för konsertbiljett. OBS - det är inte en exakt bild av hur det kommer se ut, utan en skiss.


  Arrangör

  Lokal

  Västervik Resort, Lysingsvägen, 593 53 Västervik

  Headliners

  Linnea Henriksson
  Artist

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Upptäck mer