Event inställt

Linköpings Studentsångare Composition Award

100,00 SEK - 200,00 SEK

Plats

Datum

18 apr 2020 15:00 - 16:30

Beskrivning

Linköpings Studentsångare presenterar finalkonserten i körens egna kompositionstävling! Det är nu dags för en ny tävling efter den första kompositionstävlingen i ordningen som hölls våren 2016. Detta tävlingskoncept togs fram av studentsångarna för att man märkte att det fanns ett vakuum av manskörsmusik komponerat av kvinnliga kompositörer. Texten i tävlingsstyckena måste även vara skriven av en kvinna. 

I år har det skickats in 26 bidrag från 14 länder vilket är ännu fler än första gången tävlingen utlystes! Bidragen kommer från bland annat Norge, Finland, Estland, Frankrike, Italien, Montenegro, Sydafrika, USA och Brasilien. Mer information om denna tävling finns att läsa på lkss.se. Vi tycker det är fantastiskt kul med detta stora intresse av att komponera ny manskörsmusik och vi gläds åt att kunna sjunga denna musik på våra repetitioner!

Här är en bild på förra tävlingens finalister, Maria Löfberg, Cecilia Damström (vinnaren) och Laura Stevens:

Vill ni ta del av nyskapandet av manskörshistoria och lyssna till uruppförandet av finalisternas bidrag så är ni varmt välkomna till vår konsert där också tävlingens vinnare kommer presenteras.

Arrangör

Linköpings Studentsångare vårdar och förnyar samma traditioner som finns bland de äldre akademiska manskörerna i Norden. Repertoaren är stor och bred, från klassisk manskörsmusik till nyskrivna verk och lättsamma studentikosa upptåg.

Lokal

Frälsningsarmén Frälsningsarmén, Ågatan 23, 582 22 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.