Hoppa till huvudinnehåll

Linköpings Hembryggareförenings Sommarölsträff 2024

Linköpings Hembryggareförenings Sommarölsträff 2024

Från 225,00 SEK

Plats

Datum

29 jun 2024 18:00 - 30 jun 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den 29 juni är det dags för årets Sommarölsträff.

"Sommarölsträffen" är en årlig tradition, som sedan 2014 arrangeras av Linköpings hembryggareförening. Träffen finns till för bryggare och folk som tycker om att dricka hembryggd öl. Kom och dela med dig av din hembryggda öl och samtidigt tävla i "Folkets val", knyt kontakter, snacka hembryggning, få tips och idéer och få feedback på din öl.

En sommaröl kan stå varje bryggare fritt att själv definiera, den behöver inte vara typriktig utan, kort & gott, en god hembryggd öl som passar att dricka på sommaren, det är alltså upp till dig hur du vill att den ska smaka. Lika som tidigare år har vi i en klass för cider och mjöd, så möjligheterna för vad som går att göra blir nu ännu större.

Vi är som tidigare år vid Motorbåtsklubben (Roxengatan 2) ute på Tornby.

Entréavgiften är 125: -Medlemsavgift för 1 år är 100:-

Likt tidigare år kommer det att tändas grillar och föreningen bjuder på tillbehör till det grillade. Du tar själv med dig det du vill grilla. Det kommer att finnas grillar endast för vegetarisk grill.
Tallrikar och bestick står föreningen för.
Glas behöver du inte ta med, det tillhandahåller föreningen.

Vill du ha tillbehör till grillningen väljer du det i steg 2 av biljettköpet. 

--Tidsplanen för dagen är: (OBS ca tider)
17:00 kan utställare börja droppa in med sin utrustning.
18:00 startar träffen
19:00 grillarna tänds
21:30 Röstningen stänger
22:00 vinnarna i tävlingen presenteras.
Sen fortsätter kvällen till ölen tar slut!

För att köpa medlemsbiljetten till ett rabatterat pris måste du skriva in den kod som kommit till alla medlemmar på medlemsmailen. 

Lokal

LMBK - Linköpings Motorbåtsklubb, Roxengatan 2A, 582 73 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer