Eventet är avslutat

Linköping Vego mässa

Gratis - 60,00 SEK

Datum

6 sep 2014 10:00 - 17:00

Beskrivning

Den 6/9 kl.10.00 slår vi upp dörrarna för Linköping Vego, Linköpings allra första mässa om miljövänliga, resurseffektiva och djurfria produkter.

Linköping Vego är mässan för dig som vill veta mer om konsten att leva ett gott liv samtidigt som du minimerar onödigt lidande och död, liksom skador på vår planet. En mässa för oss som vill överlämna en bättre värld till kommande generationer.

På mässan hittar du utställare och spännande föreläsningar. Under kvällen blir det konsert. På söndagen firar vi att Forska Utan Djurförsök fyller 50 år och tillsammans med Djurens Rätt Linköping/Kinda/Åtvidaberg anordnas ett seminarium om framtidens djuroberoende biomedicinska forskning.

Mer info finns på www.linkopingvego.se.

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.