Linchpin

Linchpin

Från 75,00 SEK

Plats

Datum

29 okt 2023 17:00 - 22:00

Beskrivning

Linchpin

Suggestiva rytmer och starka melodier. Nordisk melankoli möter nutida idéer. Ny platta release 13 Oktober! Boka nu!

Linchpin är en duo som består av pianisten Joona Toivanen och slagverkaren Ebba Westerberg. Linchpin utforskar världar av klang och rytm. Med preparerad flygel och variationsrika slagverk skapas musik i nuet. Nutida-impro-kammarmusik. Linchpin blandar nyskrivet och improvisation. Lyssnaren bjuds in till en vindlande, högkoncentrerad konsertupplevelse. Gruppens medlemmar har genom åren renodlat duosamarbetet i Linchpin, samtidigt som de ingår i ett flertal andra konstellationer. Joona Toivanen har bland annat nominerats till det finska prestigefyllda Teosto Prize och Ebba Westerberg är en ofta anlitad slagverkare inom olika genrer.

Musiker

Joona Toivanen – Piano och Elektronik
Ebba Westerberg – Slagverk

Lokal

Kulturhuset Skagerack, Badhusgatan 10, 452 30 Strömstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer