Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Lilla trollet Skrutt - Konsert på Nyfiket

Eventet är avslutat

Lilla trollet Skrutt - Konsert på Nyfiket

Från Gratis

Plats

Datum

27 jun 2019 14:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna på barnföreställningen Lilla trollet Skrutt under familjedagen på Rättviks Gammelgård!

--

Ta med hela familjen till Nyfiket och en dag full av skogsväsen och spännande aktiviteter! Från kl 12 utlovas bland annat fiske i trollsjön, pyssel och lekar - och allt avslutas på bästa sätt med föreställningen Lilla trollet Skrutt kl 14, med Alva Granström och Magdalena Eriksson.

Om föreställningen:

Lilla trollet Skrutt får alltid höra att hon är för liten. Men om hon kunde berätta för de andra trollen att hon träffat människor kanske de inte längre skulle tycka att hon är så liten? Om nu människor finns på riktigt. Skrutt ger sig ut på ett hisnande äventyr där hon får möta stora, märkliga djur, hoppa över farliga vattendrag och besöka en riktig människoby!

Tal, rörelse, sång och musik vävs samman till ett uttrycksfullt berättande som tar med barnen på ett spännande äventyr i sagans värld. Musik och berättande av Alva Granström och Magdalena Eriksson, båda utbildade vid Kungliga musikhögskolan.

------------------------------

ENTRÉ (till föreställningen)

Biljett kan köpas både förväg online och i dörren.

Ordinarie pris: 80 kr

Gratis under 12 år

OBS: Biljettförsäljningen online stänger fyra timmar innan konserten. Ett begränsat antal biljetter finns att köpa på plats två timmar innan konserten börjar.

------------------------------

Föreställningen äger rum inomhus under Sturladus mäktiga bjälkar och miljön på Gammelgården är en upplevelse i sig. Smörgåsar, hembakat fika, glass och kaffe finns till försäljning i kaféet.

Sommarens evenemang är möjliga tack vare Folkmusikens hus, Kulturrådet, Rättviks kommun, Riksförbundet för Folkmusik och Dans, Folk You, Studiefrämjandet, Musik vid Siljan och Rättviks hembygdsförening.

Arrangör

Skaffa biljetter till konserter och evenemang hos Nyfiket på Gammelgården i Rättvik. Kolla in nedan över kommande arrangemang, eller kika in senare när fler har kommit upp.

Lokal

Nyfiket Nyfiket, Sjurbergsvägen 1, 795 32 Rättvik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer