skip to main content

Lilla Helgonet

Lilla Helgonet

Från 150,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

30 juni 2024 - 14 juli 2024

Beskrivning

Vi är nu glada och stolta att för fjärde året i rad kunna välkomna alla till teaterladan i Blåvik och i år med en riktig klassiker!

En av världens kändaste och populäraste operettkomedier kommer nu till den östgötska landsbygden med premiär söndag 30 juni 18.30!

Operetten Lilla helgonet hade premiär i Paris den 26 januari 1883Théâtre des Variétés i Paris och blev kompositören Florimond Hervés stora lyckokast.

Med en namnstark och stor ensemble från Östergötland så syns många välbekanta och sångstarka namn från fars och revyscenen.

Bl.a. Disa Bäck, Cécile Le Moulec, Albin Johansson & Tua Bäck.

“Lilla Helgonet” spelas 7 gånger i teaterladan i Blåvik i sommar mellan 30 juni - 14 juli

Arrangör

Lokal

Teaterladan i Blåvik, Blåvik Hårdaholmen, 59014 Blåvik, Boxholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer