skip to main content

Lill Babs i våra hjärtan

Nyligen tillagt

Lill Babs i våra hjärtan

Från Gratis

Plats

Datum

31 maj 2024 13:00 - 14:00

Beskrivning

Melodier som ”En tuff brud i lyxförpackning, Snurra min jord och Klas-Göran” är välkända låtar som Barbro ”Lill-Babs” Svensson framförde. Hon lämnade ingen oberörd med sin värme, energi och höga klackar.

Allt detta förmedlas i ett hyllningsprogram där Lena Nilsson framför Lill-Babs sånger med sin egna personliga prägel och berättar historien om en av våra mest folkkära artister.

Det genuint folkliga blandas med glittrig glamour och en stor portion humor och naturligtvis finns det plats för allsång om andan faller på.

Lena Nilsson är sångerskan som arbetat med Lasse Berghagen under flera somrar i Allsång på Skansen i SVT, är medlem i sånggruppen Avec, har spelat på jazzklubb i London, på visfestivaler och medverkat i många TV-program. Hennes framträdanden kännetecknas av hennes fantastiska röst och unika publikkontakt.

Måns Ek är pianisten som arbetat med de flesta ur Sveriges artistelit och har flera miljoner spelningar på Spotify med sin musik under namnet ”Songs of Eden”.

Anmälan: Det är gratis. Anmäl dig senast den 30 maj på billetto.se eller i vår reception.

Kom i god tid! Café Chez Nous säljer goda luncher och hembakat fika, som du gärna får äta under själva föreställningen.

Arrangör: Älta Kulturförening med stöd av Socialstyrelsen och i samarbete med PRO, SPF och SeniorNet.

Knutpunkten - öppen mötesplats för seniorer

Arrangör

Älta Kulturknut är Ältas Kulturhus. Här finns det spännande aktiviteter för olika åldrar. Vi hyr ut lokaler till dans, teater, cirkus, målarkurser, musik, möten och fester mm.

Lokal

Älta Kulturknut AB, 138 30 Älta, 138 30 Älta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer