Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Lights in Alingsås 2022

Eventet är avslutat

Lights in Alingsås 2022

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

1 oktober 2022 - 6 november 2022

Beskrivning

Lights in Alingsås är ett evenemang där åtta internationella ljusdesigners tillsammans med 45 internationella ljusdesignstudenter får i uppdrag att belysa urbana stadsmiljöer och skapa ljusinstallationer i en veckolång workshop. Workshopen avslutas med invigning av installationerna som kan ses i hela fem veckor.

Arrangör

Varje oktober sedan år 2000 kommer världsledande ljusdesigners till Alingsås för att ljussätta centrala delar av staden tillsammans med studenter från hela världen, i en workshop. På bara en vecka blir kalla och anonyma platser varma och färgsprakande. I dessa oaser av ljus uppstår nya och inbjudande mötesplatser i staden.

Lights in Alingsås är en viktig internationell mötesplats för ljusdesigners, studenter och företag. Under oktober månad råder det full aktivitet i Alingsås och de senaste åren har Lights in Alingsås resulterat i över 70 000 besök årligen. Lights in Alingsås drivs sedan 2018 av Alingsås Energi.

I mars 2023 blev Lights in Alingsås framröstat i [d]arc awards som 2022 års bästa ljusdesignevenemang.

Läs mer på lightsinalingsas.se


Lokal

Åmanska parken Åmanska parken, Bryggaregatan 2, 441 30 Alingsås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer