skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Light of Day - Välgörenhetskonsert till förmån för Parkinsons

Eventet är avslutat

Light of Day - Välgörenhetskonsert till förmån för Parkinsons

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

13 dec 2019 19:00 - 22:30

Beskrivning

Light of Day's akustiska Europaturné landar åter i Jönköping för att leverera en intim och varm akustisk helkväll, där musiker från New York City och New Jersey förenas med svenska musiker i kampen mot Parkinsons sjukdom.

Det blir sjunde året i följd som turnén besöker Jönköping och årets line-up är som vanligt lysande! Artisterna som medverkar under kvällen är:

Miss EMILY
Sångerskan från Canada med den stora rösten, som rör sig ledigt mellan genrer med soul och passion i botten. Hon är en stadigt medverkande artist vid Light Of Day i USA, men nu får även publiken på europaturnén möta Emily. Ett möte att minnas. 

HANS LUDVIGSSON
Efter drygt tio års fokuserande på eget material, är Luddes fjärde album "BROOKLYN" ute. Fortfarande låtar på engelska med fötterna i folk och soft rock, men denna gång inspelat i New York City och producerat av James Maddock.

JAMES MADDOCK
Sångaren, låtskrivaren, gitarristen som gör utgör ett kärt återseende på LOD-turnén. James har en känsla som få och i hans låtkatalog finns låtar som till och med kvalificerat sig in i självaste Bruce Springsteens skivsamling...bara en sån sak. 

JOE D'URSO
Sångare och låtskrivare i The Stone Caravan och medgrundare till Light of Day Foundation. 13 album säger en del om Joe som artist - men hans engagemang för människor säger ännu mer. Förutom Light of Day är Joe drivande kraft i PinkFest (mot bröstcancer) och WhyHunger (artister mot hunger och fattigdom).

JEFFREY GAINES
Rolling Stone Magazine skrev "Jeffrey Gaines is the voice of a new generation". Han har själfulla texter och fullt av soul i rösten - en av de bästa rösterna i branschen. Med sju album sedan debuten 1992 i ryggen gör Jeffrey mer än 150 konserter om året - gigs som präglas av spontanitet och i symbios med publiken.

VINI 'MAD DOG' LOPEZ
Originaltrummis i The E-Street Band, Child, Steel Mill, Bruce Springsteen Band, Invald i Rock n Roll Hall of Fame. Vini är helt enkelt en levande legend.

ROB DYE
Hårt arbetande singer/songwriter från New Jersey.

LOKALA ARTISTER

Catalina Blue - skönsjungande duo som smeker örat med sina Americana/Country låtar!
Peter Högklint - energiknippet med sin unika stil, Roy Orbison på steroider! 


Insläpp från 18.00. Serveringen är öppen och har öl och vin rättigheter. Konsertstart "Opening acts" ca 19.00 med kort paus före huvudsetet. 350 biljetter släpps, endast sittplatser och ingen platsbokning.

ALLA intäkter går till Light of Day Foundation i kampen mot Parkinson's. Årets konsert kommer dessutom stödja ett informationsprojekt som drivs av Parkinsonförbundet i Jönköpings Län. Missa inte chansen till en unik och värmande kväll som gör gott både för dig och andra!

Light of Day är en välgörenhetsorganisation som drivs av musiker för att uppmärksamma och samla in pengar i syfte att bota Parkinsons. Organisationen genomför sedan 20 år konserter och engagerar varje år en mängd artister, både okända, välkända och världsstjärnor som Bruce Springsteen.
Kvällens sponsorer: Jönköping University, John Bauer Hotel, FC Catering, Lellelörda.

Lokal

Jönköping University Jönköping University, Gjuterigatan 5, 553 18 Jönköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer