skip to main content

Leva Livet dagen 2024

Nyligen tillagt

Leva Livet dagen 2024

Från 1.495,00 SEK

Plats

Datum

22 okt 2024 09:00 - 16:15

Beskrivning

Leva Livet-dagen är en unik konferens arrangerad av Grunden Göteborg. På Leva Livet-dagen är det vi – de så kallade brukarna som står i centrum och sätter agendan.

Årets tema: Vikten av meningsfull vardag och arbete

Upptäck hur vi tillsammans kan skapa en meningsfull vardag och arbete för personer inom LSS. Vi kommer att utforska hur det mänskliga mötet, relationer och sammanhang spelar en avgörande roll i detta arbete.

Förvänta dig en dag full av inspiration, spännande samtal och överraskningar. Här får du möjligheten att nätverka med kollegor från hela landet, utbyta erfarenheter och få nya insikter som kan göra skillnad i ditt arbete.

Arrangör

Föreningen Grunden Göteborg är en ideell organisation som verkar för att stärka rättigheterna och förbättra livsvillkoren för personer med intellektuella funktionsvariationer. De första fröna såddes 1986 och sen dess har föreningen växt från att vara en liten grupp som kämpade för rätten till självbestämmande till att bli en inflytelserik aktör inom funktionsrättsrörelsen i Sverige.

Föreningen driver flera projekt och verksamheter som syftar till att främja delaktighet och självständighet. Bland annat har Grunden Göteborg en egen idrottsklubb, Grunden BoIS, samt Grunden DV, en daglig verksamhet som inkluderar ett kafé och skapande verksamheter inom musik, film och teater. Dessa initiativ ger medlemmarna möjligheter att utvecklas personligt och socialt samt att engagera sig i samhället på sina villkor.

Politiskt arbetar Grunden Göteborg aktivt för att påverka lagstiftning och policyer som berör personer med funktionsvariationer, både på lokal och internationell nivå. Genom att delta i offentliga samtal och samarbeta med andra organisationer strävar föreningen efter att skapa ett mer inkluderande samhälle där alla människors rättigheter respekteras.

Lokal

Chalmers Konferens & Restauranger, Lindholmens konferenscenter, 402 78 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer