Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

LEV & LEVA EAT, GREET, VIBE

Eventet är avslutat

LEV & LEVA EAT, GREET, VIBE

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

9 dec 2023 16:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

🌟 Gör dig redo för en av Malmös mest spännande tvådagarsevent med Lev och Leva! Delta i att skapa en minnesvärd upplevelse med ett meningsfullt syfte. Lev och Leva ägnar sig åt att guida unga bort från kriminalitet och öka medvetenheten bland vuxna för att förebygga brottslighet i vår gemenskap. Vårt fokus ligger på lösningar snarare än bara problemet, undvikande av politik och betoning på en ljusare framtid genom evenemang, utbildning, inspirerande samtal och intervjuer med framstående personligheter.

📅 Spara datumet: 8-9 december i Malmö! Missa inte två dagar fyllda med aktiviteter, läcker västafrikansk mat av Cora Mbaye, engagerande föreläsningar och en exklusiv influencerträff. Biljetter, prissatta till 600 SEK var, inkluderar välkomstdrinkar, Cora och Maritas upplysande föreläsning, prisutdelningar och mycket mer.

Viktigast av allt, ditt biljettköp stöder en god sak. Lev och Leva kommer att dela ut goodiebags till gästerna. Eventet riktar sig till både barn och vuxna, med DJ Lazee för fantastisk musik, specialgästerna Foxytower-familjen och vår Malmöbo alanbaloo som evenemangsvärd.

Alla intäkter från biljettförsäljningen går direkt till Lev & Leva och driver deras uppdrag för en ljusare framtid för våra unga och samhället som helhet. Delta i att göra skillnad! Köp dina biljetter nu och var en del av något extraordinärt. 🎉

Lokal

MITT MOLLAN, Claesgatan 8, 214 26 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer