Event inställt

Lettering Workshop (4h) lettering med citat - Stockholm

1.200,00 SEK

Plats

Datum

22 apr 2020 17:00 - 21:00

Beskrivning

Under en Lettering Workshop ritar vi bokstäver och ord. På kursen LETTERING MED CITAT får du skissa, planera komposition och layout, välja bokstavsstilar och färdigställa bokstavsillustrationer av citat. Denna kurs är perfekt om du vill skapa egen konst att ha hemma eller ge bort i present eller julklapp!

Kursmaterialet innehåller massa inspiration och riktlinjer för hur du ritar vanliga och ovanliga bokstavsformer och olika bokstavsstilar, hur du använder rutsystem för att skapa helheter och hur du bygger upp din bokstavsillustration för att förmedla budskapet i ditt citat.

Till kursen ska du ta med:
- ett eller flera citat du tycker om! Har du ett påbörjat projekt får du feedback och hjälp ifall du önskar!
- blyertspenna, sudd och linjal och passare om du har

Skisspapper och tracing paper, finns på plats. Pigment liners ingår i biljetten, och så finns specialpennor till låns under kursen.

Ta gärna med matsäck, vi har en ca 20 min matpaus.

Jag som leder workshopen heter Sofie Björkgren-Näse. Jag jobbar som lettering designer / bokstavsillustratör och håller workshops med egna företaget Fia Lotta Jansson Design. www.fialottajansson.com


Notera:
I biljettpriset ingår 25% moms.
Minimiantal deltagare för att kursen ska bli av är 10 personer.

Arrangör

Lokal

Postmuseum Postmuseum, Lilla Nygatan 6, 111 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.