Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Lettering Workshop (2,5h) - Brush Lettering hos Muji, Åhléns City Stockholm

Event inställt

Lettering Workshop (2,5h) - Brush Lettering hos Muji, Åhléns City Stockholm

Från 900,00 SEK

Plats

Datum

19 mar 2023 15:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Under denna workshop kommer vi att lära oss använda brush pen, en sofistikerad penna som ger ett stiligt och läckert uttryck med kalligrafieffekt. Brush lettering är ett avkopplande, lite utmanande, men otroligt härligt sätt att skapa vackra och iögonfallande bokstäver och ord.

Bokstavsstilarna vi ritar är perfekta då du vill skapa egna vykort, skriva i minnesböcker eller bulletjournals, designa namntavlor eller bara öva upp ritmusklerna för att njuta av att handrita bokstäver och text.


Ingen tidigare erfarenhet krävs, detta är en grundkurs så nybörjare är varmt välkomna! Har du gått grundkurs i lettering tidigare får du nya tips och trix på denna kurs och får utveckla din lettering.


Material och lätt fika ingår. Vi en ca 20 min matpaus mitt i kursen så ta gärna med egen matsäck om du vill ha något matigare att äta under kursen.

Jag som leder workshopen heter Sofie Björkgren-Näse. Jag jobbar som lettering designer / bokstavsillustratör och håller workshops med egna företaget Fia Lotta Jansson Design. www.fialottajansson.com


Workshopen arrangeras i samarbete med Muji.

Notera:
I biljettpriset ingår 25% moms.
Minimiantal deltagare för att kursen ska bli av är 4 personer.

Lokal

Muji, Åhléns City, plan 4 Muji, Åhléns City, plan 4, Klarabergsgatan 50, 111 21 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer