Leo Minore + Slukhål + Fools On The Planet

9 nov 2019 19:00 - 22:00

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vi utlovar en grym kväll på Pipeline!

LEO MINORE

Modern pop/rock med en alternativ touch.Bandet startades 2017, baserade i Sundsvall och gjorde sin ordentliga live-debut samma år på Sundsvall Block Party med artister som bla Lisa Miskovsky, Erik Lundin, Maxida Märak mfl.
Släppte tidigt 2019 ep:n U + I med låtar som U + I och Midnight som spelats flitigt i P4. Bandet deltog även i musiktävlingen P4 Nästa Västernorrland i år som enda band, föll dock på målsnöret men med mer motivation och erfarenhet.

Recensenter har beskrivit musiken som "Drömsk och filmisk".

SLUKHÅL

När rockmusik låter som rock utan att vara sönderstressad av modenycker och när den är så otrendig att den på så sätt ligger i framkant. Då kan du börja ana vad Slukhål är.

Frammanat ur vardagstristess och ångest skapar fem individer en blandning av storslagen drömrock och nojig deltapunk.
Hösten 2019 släpper gruppen debut-ep:n Hjärndimma, en trespårsskapelse om själsnöd och strävan efter att ta sig upp över kanten. Musiken rör sig ledigt över genregränser och flörtar med sound från så olika band som Nationalteatern, Velvet Underground och Pink Floyd utan att för den delen färgas för mycket.

Men tro ändå inte att du vet vad Slukhål är. 

Bandet: 

Pelle Eklund - bas och sång

Andreas Jason - gitarrer

Urban Jonsson - klaviatur

David Tjernell - trummor och sång

Jerker Ullerstam - sång och gitarr

FOOLS ON THE PLANET
2016 nominerades Fools On The Planet från Gävle i kategorin Årets nykomling till det stora oberoende musikpriset Manifest.
Bandet startades 2014 och har sedan dess spelat och turnerat som trio runt om i landet.
Till i år utlovas Fools On The Planets efterlängtade debutalbum, som följer upp bandets två tidigare singelsläpp Otherside Of Life och Taste It som spelats in och producerats i samarbete med två gånger grammis-nominerade Claes Olson.

Bandets kärna består av sångaren och gitarristen Roni Haj Yusuf samt basisten Jacky Fonteles Eriksson.

---

Medlemmar 100:- 
Icke medlemmar 200:- 

Ingen åldersgräns!