Leo Minore + Slukhål

Eventet är avslutat

Leo Minore + Slukhål

Plats

Datum

9 nov 2019 19:00 - 22:00

Beskrivning

Vi utlovar en grym kväll på Pipeline!

LEO MINORE

Modern pop/rock med en alternativ touch.Bandet startades 2017, baserade i Sundsvall och gjorde sin ordentliga live-debut samma år på Sundsvall Block Party med artister som bla Lisa Miskovsky, Erik Lundin, Maxida Märak mfl.
Släppte tidigt 2019 ep:n U + I med låtar som U + I och Midnight som spelats flitigt i P4. Bandet deltog även i musiktävlingen P4 Nästa Västernorrland i år som enda band, föll dock på målsnöret men med mer motivation och erfarenhet.

Recensenter har beskrivit musiken som "Drömsk och filmisk".

SLUKHÅL

När rockmusik låter som rock utan att vara sönderstressad av modenycker och när den är så otrendig att den på så sätt ligger i framkant. Då kan du börja ana vad Slukhål är.

Frammanat ur vardagstristess och ångest skapar fem individer en blandning av storslagen drömrock och nojig deltapunk.
Hösten 2019 släpper gruppen debut-ep:n Hjärndimma, en trespårsskapelse om själsnöd och strävan efter att ta sig upp över kanten. Musiken rör sig ledigt över genregränser och flörtar med sound från så olika band som Nationalteatern, Velvet Underground och Pink Floyd utan att för den delen färgas för mycket.

Men tro ändå inte att du vet vad Slukhål är. 

Bandet: 

Pelle Eklund - bas och sång

Andreas Jason - gitarrer

Urban Jonsson - klaviatur

David Tjernell - trummor och sång

Jerker Ullerstam - sång och gitarr

---

Medlemmar 100:- 
Icke medlemmar 200:- 

Ingen åldersgräns! 

Arrangör

Lokal

Pipeline - Sundsvalls Musikforum Pipeline - Sundsvalls Musikforum , Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.