Leo Lindberg Trio "Swedish Songbook"

Foto av Jon Tyson @ Unsplash
Eventet är avslutat

Leo Lindberg Trio "Swedish Songbook"

Plats

Datum

19 feb 2022 17:30 - 23:00

Beskrivning

Vi är så glada att få hälsa Leo Lindbergs trio med Basisten Kenji Rabson och trumslagaren Moussa Fadera välkomna till Verkstan. 
Vi lånar en recension från Lira för att presentera trion:
Leo Lindberg sätter tonen direkt med Carl Michael Bellmans epistel no 81 Märk hur vår skugga och sen fortsätter det. Man tänker på Bengt Hallberg ur flera aspekter, det eleganta handlaget, den klara tonen och sättet att med lätt hand kunna plocka upp schlager och evergreens i nya arr och ge dem en air av nutid och dåtid i samma rörelse.

Det är elegans och balans på sylvasst underlag där Leo Lindbergs trio kan lira allt utan att för ett ögonblick slinta. Basisten Kenji Rabson och trumslagaren Moussa Fadera är en perfekt match för Lindberg i nygrepp på allt från Jules Sylvains Jag vet ett litet hotell över Taubes Så skimrande var aldrig havet till Nu tändas åter ljusen i vår lilla stad, Gullins Lars meets Jeff och avslutande Ramels Underbart är kort. Klassiker på gränsen till reifierade institutioner som återtas i sångbarhet och betydelse. Det låter så enkelt men är så svårt.


Swedish songbook series vol 1 – Lira

Arrangör

Lokal

NORRALA-SUND 446, 826 91 Söderhamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.