skip to main content

Lena Frisk & MACK! på Gården

Lena Frisk & MACK! på Gården

Från 249,00 SEK

Plats

Datum

15 mar 2024 17:00 - 22:00

Beskrivning

MACK återvänder, denna gång med Lena Frisk – Malmös humordrottning, känd från TV och radio, flerfaldigt prisad och senast ute med Johan Glans stora turné. 

Så kom till Råbylunds Gård och skratta in våren tillsammans med Lena och MACKs sköna gäng av skånska komiker.

MACK har blivit vald till Sveriges bästa ståuppklubb flest gånger av alla ståuppklubbar i Sverige.

Restaurangen kör i vanlig ordning sin AW som öppnar klockan 16.00, här finns någonting för alla både i mat och dryckesväg. Vill man ta del av det fantastiska erbjudandet av en lyxig tvårätters middag så finns det förköpsbiljetter att köpa.

Meny: Jordärtskockssoppa med serranocrisp.
Bakad Hälleflundra med Champagnesås och vitvinskokt fänkål.

Dörrarna öppnar 16.00, förbokade middagar börjar 17.00 alternativt 17.15. Showen börjar 19.00.

Restaurangens kontaktuppgifter:

Restaurang@rabylundsgard.se

0723-500178

Lokal

Råbylunds Gård, Prästavägen 12, 224 78 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer