Eventet är avslutat

Lekverk

Gratis

Plats

Datum

5 nov 2021 17:30 - 18:30

Beskrivning

Lekverk är en nytänkande trio som förenar knivskarp jazzmusik med oväntade och halsbrytande manövrer som får publiken att dra på smilbanden. Den som sett Jon Fält på trumpallen i till exempel Bobo Stenson trio vet hur hans spontana och frigörande infall gör den mest intrikata och känsliga musik lekfull. I Lekverk har han sällskap av musiker som inte drar sig för att gå samma väg. Tillsammans med basisten Putte Johander och pianisten Adam Forkelid bildas ett tre man starkt kollektiv som skapar en kraftfull och egensinnig musik med en extremt stark svängpotential. 

Lekverks andra album Everyday utsågs till årets bästa jazzskiva på manifestgalan. 

Men Lekverk är också, som DN:s Johannes Cornell uttryckt det, ”ett band man bara måste få se live” och deras smittande musikglädje och energi får lokalen i gungning. 

Arrangör

Lokal

Bokhandlarens pub Bokhandlarens pub, BERGDALEN 3, 452 05 Sydkoster

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.