skip to main content

Lekfulla tidsresor

Lekfulla tidsresor

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

25 juni 2024 - 12 juli 2024

Beskrivning

Kärlek kan vara underbar, men svår att fånga. I alla tider har människor försökt ändå. Få saker är väl så allmänmänskliga som längtan efter den rätta? I årets tidsresa får vi ta del av förberedelserna inför ett bondbröllop år 1855, och år 1939 möter vi det mystiska paret där allt inte är vad det verkar vara. Till slut möter vi även det brokiga gänget som jobbar på hälsocentret Sunny Fitness 1987, där alla på sitt eget sätt hanterar sin längtan efter kärlek.

Kulturens pedagoger bjuder på ett lättsamt och lekfullt sätt besökarna på levandegjord historia i museiparken. Lekfulla tidsresor är en familjeföreställning, lämplig för barn från 7 år. Publiken tas med till tre olika spelplatser utomhus i museiparken. Spelas ej vid ihållande regn – då ställer vi in och biljettpriset återbetalas.

Begränsat antal platser, max 45 biljetter. 

Biljettpriser

Vuxen 150 kr, pensionär och student 100 kr, Kulturens medlemmar 50 kr. Besökare 0–18 0 kr, men platsbiljett behöver bokas. Entré till museet ingår i biljettpriset!

Förköp biljett

Förköp av biljetter via webben kan göras fram till programstart. Du måste kunna visa upp giltigt medlemskort eller studentkort i entrén om du väljer en rabatterad vuxenbiljett. Kulturarvskortet gäller ej vid förköp till detta evenemang.

Observera att ångerrätten inte gäller för biljetter till evenemang. Det innebär att vi inte har möjlighet att göra en återbetalning om du ångrar ditt köp eller inte har möjlighet att gå på evenemanget.

Arrangör

Kulturen i Lund är ett kulturhistoriskt museum med historiska hus från olika tider, flertalet utställningar och programverksamhet för olika åldrar. Kulturen har en rik programverksamhet (cirka 500 evenemang om året) med allt från visningar, föredrag och pyssel till teaterföreställningar, musikevenemang och firande av årets högtider.

Lokal

Kulturen i Lund, Tegnérsplatsen 6, 223 50 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer