skip to main content

LEK OCH BUS I GAGNEF 4

LEK OCH BUS I GAGNEF 4

Från 1.700,00 SEK

Plats

Datum

4 jul 2024 16:00 - 7 jul 2024 03:00

Beskrivning

Tre underbara dagar av camping, bad, Lek & Bus

4-6 JULI - ÄNGSHOLNS FOLKPARK - GAGNEF

ARTISTER
TBA

MAT & DRYCK
Flera alternativ till mat, dryck och berusning kommer finnas på området.

BOENDE
Camping finns på området och tältplats ingår i biljetten. Det finns även platser för husvagnar och husbilar.

TRANSPORT
Precis intill älven ligger folkparken på Ängsholsvägen 26. Parkering för bil finns utanför området. SJ har tåg som går till "Gagnef station." Därefter kan man promenera till parken eller åka traktor om man har tur.

Åldersgräns 20 år

Mer info
gagneffestival.com

Lokal

Ängsholsvägen 28, 785 30 Gagnef

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer