skip to main content

Leif Brixmark & New Holland Band

Leif Brixmark & New Holland Band

Från 160,00 SEK

Plats

Datum

13 nov 2024 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Leif Brixmark & New Holland Band

Biljetterna släpps onsdag 16 oktober

Entré: 160 kr för medlem i WV, ungdom t.o.m. 25 år : 160 kr. Övriga: 260 kr

Leif Brixmark & New Holland Band gjorde smärre succé när de gästade oss i december 2021. Nu är de tillbaka med sin uppdaterade, svängiga mix, en musikalisk häxkittel, av olika stilar. Publiken bjuds på en smältdegel av jazz, blues, klezmer och grekisk musik. Leif Brixmark svarar för de flesta kompositionerna (ett och annat lånat stycke har även letat sig in i repertoaren) liksom de många gånger fyndiga texterna.Gruppens rutinerade medlemmar har spelat med storheter som Roffe Wikström, Jennifer Brown, Claes Jansson och Lars Winnerbäck. Förutom Leif Brixmark på sång, gitarr och dragspel består gruppen av Staffan Johansson, gitarr, Kenneth Johnson saxofon och klarinett, Mats Hammarlöf basgitarr och Tony Lind trummor.


Lokal

Wasabryggeriet, Sveagränd 1, 78433 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer