skip to main content

Legenden om det förtrollade korallrevet 3D

Legenden om det förtrollade korallrevet 3D

Från 40,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

28 oktober 2023 - 9 juni 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Legenden om det förtrollade korallrevet

Följ med de modiga fiskarna Shorty, Indigo och Jake på ett färgstarkt korallrevsäventyr. Efter att en fisketrålare ödelagt deras korallrev har trion inget annat val än att ge sig ut på jakt efter ett nytt hem. I sökandet efter det legendariska korallrevet Kaluoka´hina upplever vännerna olika spännande miljöer, från undervattensskogar till sjunkna vrak – och till och med yttre rymden! Deras oförglömliga resa för dem ansikte mot ansikte med bläckfiskar, delfiner, marulk och andra exotiska havsvarelser. Samtidigt måste de se upp för hungriga hajar, föroreningar och andra faror.

Legenden om det förtrollade korallrevet är en familjeföreställning fylld med humor och fantasi. Domfilmen kombinerar underhållning och utbildning med ett viktigt budskap att värna om havet.

Filmen är i 3D och har svenskt tal.

Längd: 26 min
Språk: Svenska
Ålder: Rekommenderad ålder från 5 år. Åldersgräns för filmvisning i dombiografen är 5 år.

  Arrangör

  Malmö museum är södra Sveriges största museum. Upplev allt från Nordens äldsta bevarade renässansslott till en riktig ubåt, levande grodor och köttätande pirayor. Museet berättar i sina utställningar om bland annat historia, natur, teknik och sjöfart.


  På Malmö museum ligger också Wisdome Malmö, en dombiograf som visar vetenskapsfilm i 3D. 

  Malmö museum ligger i två hus, Slottet och Teknikens och Sjöfartens hus på Malmöhusvägen 5–7. 

  Lokal

  Wisdome Malmö Wisdome Malmö, Malmöhusvägen 7A, 211 18 Malmö

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Närliggande evenemang
  Evenemang från samma kategori
  Liknande upplevelser
  Återbesök evenemang
  Upptäck mer