Lecture / conversation for professional dancers with Magnus Nordberg

Norra Vallgatan 28, 211 25 Malmö
3 nov 2021 11:00 - 12:30
Biljetter Gratis
Biljetter Gratis


Att jobba med dans internationellt - tips och insikter

Denna workshop hålls på svenska. 

Välkommen till ett samtal kring internationellt arbete inom dansfältet! Samtalet är till för dig som vill nå ut internationellt och få med dig viktiga kunskaper och verktyg på vägen. Magnus Nordberg, producent och agent vid Nordberg Movement i Stockholm, ger en presentation med inblickar i och spaning över internationellt arbete, tips och tankar kring hur du förbereder dig, vad som är viktigt att tänka på och best-practice-exempel. I slutet av träffen finns gott om tid för frågor och diskussion.

Samtalet är en del av projektet I RÖRELSE, ett initiativ av Nordberg Movement som pågår under 2021 med stöd av Kulturrådet och Konstnärsnämnden. Genom projektet vill vi stärka det fria dansfältets möjligheter att nå ut och arbeta internationellt. Projektet vänder sig till dig som är fritt verksam koreograf, dansare, agent och producent i Sverige.

För vem: Denna workshop / konversation är riktade till alla frilansande danskonstnärer som vill jobba internationellt!

Sign-up: Gratis men du måste boka din plats!

MALMÖ DANCE WEEK

Malmö Dance Week är nordens största Streetdance festival och erbjuder aktiviteter och händelser för alla! Runt om i Malmö kan du delta i workshops, föreställningar, bio, battles, klubbar och föreläsningnar.

För mer info www.malmodanceweek.se

Deltagare

Iver is a non-profit organization that promotes street dance culture.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.