Lawrence Abu Hamdan - Dirty Evidence

Torsgatan 19, 113 21 Stockholm
8 sep 2021 12:00
7 okt 2021 17:00
Superarrangör
Biljetter 80,00 SEK - 100,00 SEK
Biljetter 80,00 SEK - 100,00 SEK

Här förköper du entrébiljett till Lawrence Abu Hamdans utställning Dirty Evidence. Det går också bra att lösa biljett på plats i konsthallens reception. 

Om besöket
I konsthallens luftiga lokaler på 900 kvm finns goda möjligheter att hålla avstånd. Vi tar max emot 100 besökare åt gången. Biljetten gäller endast den dag som du har bokat biljett.

Under 26, arbetssökande, konststudent, övriga gratiskort
Är du under 26 år, arbetssökande eller konststudent går du gratis på utställningen och löser en gratisbiljett i konsthallens reception. Det gäller även dig med någon av följande kort: ICOMKROSMISveriges Museer eller motsvarande. Vänligen ta med giltig legitimation, kort eller intyg som du visar upp i receptionen vid ankomst.

Medlem
Som medlem bokar du gratisbiljett till alla utställningar. Ange den aktuella medlemskoden i fältet "ange kampanjkod" för att en gratis medlemsbiljett ska dyka upp.

Visningar av utställningen
Kl. 13 och 15 varje dag (på onsdagar även kl. 17 och 19) hålls en introduktion till utställningen. Se även våra övriga visningsformat i konsthallens kalender.

Vid sjukdom
Vi önskar att du som besökare precis som vi följer Folkhälsomyndighetens råd och stannar hemma när du är sjuk. Mejla program@bonnierskonsthall.se så hjälper vi dig att göra ett kostnadsfritt återköp. Biljetten måste avbokas senast tre timmar före ditt besök för att vi ska kunna garantera ett återköp.

Coronaviruset

Vi följer regeringens riktlinjer och Folkhälsomyndigheten restriktionerna kring coronaviruset covid-19. Läs mer om våra åtgärder för att minska smittspridningen här: Information om coronaviruset

Behöver du hjälp att förboka din biljett?
Ring oss under våra öppettider på 08-736 42 55 eller mejla 
program@bonnierskonsthall.se så hjälper vi dig.

Om utställningen

Turnerprisvinnaren Lawrence Abu Hamdan har uppmärksammats för hur han med sina arbeten placerar ljudet, rösten och lyssnandet i centrum av människans politiska liv. Utställningen Dirty Evidence är en av hans största hittills och innehåller både nya och äldre verk som har gemensamt att de utforskar frågor om vittnesmål.
Läs mer här.

Varmt välkommen!

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.