Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Late Night Session (efterfest)

Eventet är avslutat

Late Night Session (efterfest)

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

9 mar 2024 23:30 - 10 mar 2024 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen in på folkklubb på 2a Våningen (högra sidan av samma hus som Oceanen), där det blir en blandning av DJs, livemusik, öppet jam och dans från midnatt och framåt!

23.30 | Bodach
Debuterande keltisk/scandinavisk partyfolk som inleder efterfesten.

00.30 | Dyur feat. Fredy Clue
Dyur är en svensk artist som kombinerar elektronisk dansmusik med folkmusikinfluenser. Kvällen till ära gästas Dyur av Fredy Clue på nyckelharpa. Med rötter i den skandinaviska urskogen utforskar de mötet mellan folkmusik och elektronisk house/techno, inspirerad av gamla sägner och folktro. Varje låt är en berättelse som återskapas i modern dansmusik, där lyssnaren förs in i en ljudvärld med nyckelharpa, kohorn, stråkar, blåsinstrument och andra element som ger en cinemaskopisk upplevelse.

00.30 | DJ Svensk Villaförening
Genre: Turbofolk-subgenrer: Cheesy-Modal, Acid Säljflöjt och Hardstyle Halay Svensk VillaFörening vill hjälpa just Dig att göra de bästa valen på Dance(TM)-golvet! Som marknadsledande inom turbofolk-subgenrer som Cheesy-Modal, Acid Säljflöjt och Hardstyle Halay erbjuder de Dig rytmisk vägledning genom ett stundtals svårsmält ljudlandskap och masserar Dina trumhinnor med den minst spelade smörjan. Med lång erfarenhet i branschen vet de precis vad Du inte visste att Du ville röra Dina orm-armar till. Låt den försätta just Dig i Dance(TM)! 

Arrangör

World Sessions är en konsert, och sessionsserie med folk- värld och rootsmusik i Göteborg och Västra Götaland!

Varje torsdag är det jamsession på Mosaik Konstcafé på Allmänna vägen 16 i Göteborg. Läs mer på www.worldsessions.se

Lokal

2a Våningen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer