Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Lasse Stefanz

Eventet är avslutat

Lasse Stefanz

Biljetter från 395,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2022 19:00 - 5 nov 2022 02:00

Beskrivning

Lasse Stefanz, fredag 4 november

​Lasse Stefanz är Nordens största dansband som har spelat countryinfluerad dansmusik i över 50 år. De har sålt miljontals skivor, vunnit flera Grammisar och ett otal Guldklavar. De har även medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program. Nu kommer de äntligen till Hotell LapplandStartid: Hålltider kommer inom kort.

Show & Supé 895kr/person. Serviceavgift tillkommer.​


Boendepaket från 1895kr/person - I vårt boendepaket ingår:

Boka logi, middagsbuffé, frukost, showentré till Wallmans & entré Pool & Relax.

Vi ser helst att du bokar online.

BOKA BOENDEPAKET NU


Insläpp till restaurangen 18:30

Middag 19.00

Show: Tid kommer inom kort.

Endast dansbiljett, 395kr/person. Serviceavgift tillkommer.​

Lokal

Hotell Lappland Hotell Lappland, Korpstigen 1, 921 42 Lycksele

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.