Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Lasse Lindbom - The Husbands!

Eventet är avslutat

Lasse Lindbom - The Husbands!

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

5 aug 2023 19:00 - 21:00

Beskrivning


Notholmens Musikkvällar presenterar stolt artisten, musikern och producenten Lasse Lindbom med sitt mångåriga projekt The Husbands. Otaliiga är de artister som gästat gruppen genom åren. Bandet startade med ett kompisgäng i Halmstad redan på 80-talet och blev så populärt att det turnerat sedan dess över hela landet.
Lasse Lindbom har en gedigen meritlista som artist och låtskrivare med hits för bland annat Landslaget och Triad. Han har varit musikproducent för Gessle, Ulf Lundell och Marie Fredriksson för att nämna några.
Vi välkomnar honom och hans musiker och ser fram emot en magisk afton med gamla och nya hits!

Övrig information

Alla våra konserter är utomhus och ni kan välja mellan att köpa enbart musikbiljett som är under bar himmel eller lägga till kvällens middagspaket. Middagspaketet innehåller en varmrätt m kaffe & kaka, veg alternativ går att få, och då får man sitta i vårt tält nära scenen. Vi har öppet i vårt café under hela kvällen och där kan ni kan köpa till dryck, alkoholfritt eller öl & vin. Cafeét säljer också några enstaka rätter under kvällen, såsom sallad eller matiga smörgåsar.

Den förbokade middagen serveras från kl 18 och musiken börjar spela kl 19 och håller på till ca kl 21

Om vi måste ställa in av någon anledning får ni pengarna åter annars tillåter vi inte återköp. Ni kan dock själva köpa till en avbeställningsförsäkring som tillval vid köp av biljett.

Hjärtligt välkomna till en minnesvärd kväll på idylliska Notholmen!

Arrangör

Notholmen är platsen vi längtar till..

" Vi är två systrar som driver och äger verksamheten Café Notholmen som är ett café, boende och en gästhamn.
Vi vill driva Café Notholmen mot att bli en perfekt plats för människan att landa i, andas i och hämta energi ifrån. Från menyn serverar vi nyttigt och gott och i aktivitetskalendern har vi lagt in Yoga, Nia dans och musikkvällar. Vi vill att våra gäster ska må bra och leva länge och vi tror att idyllen på Notholmen och vår verksamhet kan bidra till det"

Lokal

Café Notholmen, Slottsvägen, 135 60 Tyresö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer