skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Larssons frestelse på skånes ljudpark

Event inställt

Larssons frestelse på skånes ljudpark

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

24 nov 2023 23:00 - 25 nov 2023 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Föreställ dig att du sjunker ner i en värd där all klagosång tystnar, där varje ton slår ann en sträng av välbehag och njutning. Föreställ dig nu Ebbas Busch Thor i en vild bukkake-scen med fyra masturberande partikollegor. Föreställ jesus-juice-shots i ett gurglande, färgsprakande inferno. Nu föreställer du dig att du står på dansgolvet med tusen personer som är precis som dig. Sökande efter den högsta formen av kulturell och hedonistisk njutning.

Ur högtalarna pumpar fantastisk musik som saknar referensramar. Ur högtalarna pumpar något som låter som all framtidens musik blandat med en typ av utomjordiskt upphetsande ton som Sverige förlorade under folkhemmet när folk började bli töntar. Det här är mer, det här är bättre. Ni förstår skillnaden mellan verk och person, konst och fantasi, humor och ”att bruka lite allvar nu förfan”. Vi är här tillsammans för att göra gränserna lika självklara och tydliga som en kinesisk språkresa. Ni är här för att låta er frestas av underhållning som Sverige aldrig skådat. Är Sverige redo för den här showen?

I showen Larsson Frestelse ska ni få en djup inblick i Frej Larssons sjuka fantasier. I ett parallellt universum där polyamorösitet och adoptioner av din nästes dotter är en laglig möjlighet står man med friheten att skapa. Att skapa förvirring. Det här är någonting som aldrig riktigt testats live inför en röjande publik förut men förbered er på den sjukaste showen ni någonsin har sett. Under den här turnén så skjuter jag ut adoptionsblanketter i t-shirtkanoner. Är du trött på dina riktiga föräldrar? Livin La vida Larsson är ett uppskattat alternativ. HBTQ+ FREINDLY

FREJ LARSSON med vänner

Fridlyst

Blannedans (J-OL och Sordez)

Lille Åbo 

Åldersgräns 20 år.

Arrangör

Pizza Slize Reccords

Lokal

Inkonst, Bergsgatan 29, 214 22 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer