Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

"LÄNGTAN TILL JUL" - Återsken

Eventet är avslutat

"LÄNGTAN TILL JUL" - Återsken

Från 290,00 SEK

Plats

Datum

3 dec 2021 19:00 - 5 dec 2021 20:30

Beskrivning

VÄLKOMMEN PÅ VÅR JULKONSERT - "LÄNGTAN TILL JUL"
Sångglädjen är stor när vi äntligen får mötas igen!
I årets julkonsert bjuder vi publiken på en härlig och fartfylld konsert där musikstilarna blandas mellan de klassiska favoriterna till de modernare pop- och gospelinspirerade julsångerna. Allt i en mysig mix och i en välkomnande stämning! Kom och sjung in julen i denna konsert med oss i Återsken, vår ledare Marcus Dannvik och vårt kompband!

Längd: ca 85 min (ingen paus)
Insläpp ca 30 min innan

Observera! 
Vi ber dig som köper biljett att ha i åtanke att det fr. o m. 1 dec kan komma att behövas Covid-pass till evenemang.


Se film från tidigare julkonsert

Lokal

Västerledskyrkan, Enköping Västerledskyrkan, Enköping, Enöglavägen 41, 745 32 Enköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer