Landstrom live at Kitchen & Table

22 apr 2018 19:00 - 21:30

Kitchen & Table Östersund, Prästgatan 16, 831 31 Östersund

Söndagar verkligen en underskattad konsertdag, vi styr upp ett grymt band och fantastisk mat, allt i ett.Bästa avslutningen på en vecka eller starten på en ny? Vi tänkte liksom ta udden av den där söndagsångesten, varsågoda! hälsar Sensus Östersund

Söndag 22/4 LANDSTROM på Kitchen & Table Östersund

Buffé från 17:30 Gig vid 19:00 detta för paketdealen 385 spänn.

Endast konsert 215 kronor

Biljetter hittar ni på Billetto Sweden, se länk i event!

LANDSTROM:

Inte mindre än 4 album har de hunnit göra , duon LANDSTROM från byn Kullsta utanför Hammarstrand,Jämtland.

Bestående av äkta paret Carina Landin ( framförallt sång ) och Göran Lindström ( framförallt gitarr ) så har de skapat norrländsk americana som gett eko i hela Skandinavien.

De har jämförts med artister som ( och kanske inspirerats av ) Cowboy Junkies,Julie & Buddy Miller, Daniel Lanois & Emmylou Harris ). I vilket fall som helst så låter Landstrom framförallt som sig själva, det finns ett svensk norrländskt sinne/sound som det ofta refereras till som vemod men det är väl bara en liten del av vad det faktiskt är som manifesteras soundmässigt när man kommer från dessa trakter. Det finns en kärlek till naturen,människor och humor som också tar stor plats.

Det är alltför sällan LANDSTROM uppträder live i sina egna hemtrakter och det tänkte vi på Sensus råda bot på nu. Förstärkta med fler musiker och ett relativt nytt album ”Whitewater ” i ryggen,släpptes i nov -17, så har ni chansen att njuta av deras musik på en söndagkväll på Clarion K&T’s nygamla scen.

KVÄLLENS BUFFÈ: Matchar musiken såklart och är en smakrik blandning av jämtländska och amerikanska smaker

Varmt Välkomna!

/ Sensus Östersund , Kitchen & Table Östersund & Landstrom

Buffé+Konsert

Ej tillgänglig

Konsert

Ej tillgänglig