skip to main content

Landet Ingenstans (Familjeföreställning)

Landet Ingenstans (Familjeföreställning)

Från Gratis

Beskrivning

Låt oss flyga andra stjärnan till höger och rakt fram till morgondagen där vi finner Landet Ingenstans. En spännande plats där det sällan är långt mellan äventyren och du får träffa ruskiga pirater och magiska ting. En spännande och rolig familjeföreställning om pojken som inte ville växa upp.


En biljett innebär en stol och insläpp startar en kvart före föreställningen.
Vi uppmanar er att stanna hemma om ni är sjuka. 

Föreställningen är kostnadsfri men vi tar tacksamt emot donationer för att kunna fortsätta hålla det så. Happy Clowns mål är att kultur ska vara tillgängligt för alla barn. Skådespelare: Gustav Havilehto, Nikolai Shervin, Emil Hernried, Hanna Johansson, Almida Svensson, Marcus Frahm, Max Norén, Kajsa Eliasson, Nils Jensen, Louise Alvstam
Manus & Regi: Sofia Holmberg
Produceras av Happy Clown.


Arrangör

Föreningen bildades år 2021 för att nå ut med kultur till barn främst mellan 6-12 år. Vi tycker inte det ska vara en ekonomisk eller social fråga utan till för alla.

Lokal

Fängelset Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer