Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

La Fiesta Bon Bon Bar Lördag 26 Aug 22:00-03:00

Eventet är avslutat

La Fiesta Bon Bon Bar Lördag 26 Aug 22:00-03:00

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

26 aug 2017 22:00 - 27 aug 2017 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkomna till ännu en kväll av La Fiesta. En klassisk Latino Klubb feel the Vibes from Miami @ Bon Bon Bar Clarion Post

Med Miami som inspiration tar vi er till hetare breddgrader, vi bjuder på skön Tropisk stämning och exotiska drinkar i baren. Kom och njut av musik från hela Sydamerika & Karibien.

HOOKAH BAR PÅ UTESERVERINGEN

Varför inte avnjuta en exotisk fruktig hookah på våran härliga uteservering med utsikt över Drottningtorget under bar himmel till skön musik i bakgrunden

Musiken denna afton står El Classico DJ Rey Flores för. En kväll som denna kommer ni få höra allt från Salsa, Bachata, Mereunge till Cumbia , Reggaeton och mycket mer vi granterar er 100% Fiesta latina på plats har vi även Emilo Valdes känd Saxofonist från bandet Combinacion De La Habana Emilo kommer blåsa ut härliga toner från sin saxofon till den rytmiska musik så på med dans skorna och dansa loss hos oss eller bara koppla av och ta en magisk cocktail på stans nyaste nattklubb i hjärtat av göteborg.

Vårdad klädsel !

Hookah 200:- Refill 100:-

★ Start: Lördag den 26:e Augusti från kl 22:00 - 03:00

★ Entré 100:- Förköp 80:-www.billetto.se

★BOKA BORD:med service vid bordet och köföreträde vid ankomst!
: Vänligen maila bokning@avanza-events.com
Begränsat antal platser!

Bienvenidos | Welcome | Välkomna till Bon Bon Bar

Arrangör

Lokal

Bon Bon Bar GBG, Drottningtorget 10, Göteborg, 41114 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer