skip to main content

L'enoteca Vinfestival

Få biljetter kvar

L'enoteca Vinfestival

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

6 jun 2024 13:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till L'enoteca Vinfestival!

Sommaren närmar sig och vi firar den med stil på vår årliga vinfestival. Upplev ett hundratal viner från utställare runt om i Europa och njut av en härlig stämning i L'enotecas underbara uteservering.

Datum: 6 juni

Tid: 13:00-19:00

Plats: L'enoteca Garden

Förköp din biljett för endast 300 kr, inklusive 5 smakprover, genom att besöka Billetto eller L'enotecas bar. På festivaldagen kan du köpa biljetter för 400 kr, inklusive 5 smakprover, direkt på plats. Vill du prova ännu fler viner? Inga problem – fler smakprover kan köpas på plats.

Upptäck en mängd spännande utställare och andra aktiviteter som fyller dagen med glädje och njutning. Håll utkik här för mer information om vad som väntar!

Miss inte chansen att vara en del av denna fantastiska vinfestival. Samla dina vänner och låt oss tillsammans skapa oförglömliga minnen. Varmt välkommen!

Arrangör

Lokal

L'Enoteca Garden, Mäster Johansgatan 7, 211 21 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer