Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

KWARTZ (MORD / Madrid)

Eventet är avslutat

KWARTZ (MORD / Madrid)

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

4 feb 2017 22:00 - 5 feb 2017 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Monokrom 15.

Klubbserien Monokrom bjuder in till ännu en kväll på Stockholms bästa ljudsystem med ingen mindre än KWARTZ som gäst. Monokrom 15 ger er mörkt technostamp till sånt vi gillar bäst - Köttiga, mullrande trummor levererade av våra favorithjältar från den internationella scenen.

►► LINE-UP [ANLÄGGNING 296]

Kwartz (PoleGroup, Warm Up, MORD, 47)
Y+M (Monokrom)
Chris Retzer (Monokrom)

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

22-03 (T) Globen
Åldersgräns 20+ (Förköp 18+)

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Kwartz (PoleGroup, Warm Up, MORD, 47)

Kwartz, aka Mario Campo, är en DJ och producent från Madrid som sedan startskottet av sin karriär 2011 snabbt etablerat sig inom technon. 2013 anslöt han sig till Oscar Mulero’s PoleGroup och har sedan dess gjort regelbundna släpp på hemma-lablet, men även på andra stora internationella labels som Warm Up Recordings, MORD och 47. Kwartz produktioner har ett karakteristiskt sound som går mot det hypnotiska och mörka, med en förmåga att infånga lyssnaren helt i ljudlandskapet han skapar. Ett landskap inspirerat av producenter som Regis, Surgeon och James Ruskin. Under 2016 har Kwartz startat upp sitt egna label: Order&Devotion, där han kommer släppa mörka och atmosfäriska verk förenade av rytmer skräddarsydda för ett dansgolv.

https://soundcloud.com/kwartz
https://soundcloud.com/invite-1/invites-choice-podcast-398-kwartz
https://www.youtube.com/watch?v=leAPxbLhWeU
https://www.youtube.com/watch?v=mtOxErXZdf0

Y+M (Monokrom)

Y+M består av Ylva Lundberg & Malin Evrenos. Duon lever i Stockholms underground-scen och tillbringar majoriteten av sin tid med att spela techno eller house på olika klubbar, rejv eller open-air. Sen de satte igång för nästan 5 år sen har de spelat på Sveriges största klubbar och har bockat av festivaler som Sónar, Way out West och Cult Cosmic. Y+M driver, ihop med Chris Retzer, techno-projektet Monokrom där de spelat med inflytelserika DJs och producenter som Blawan, Luke Slater, Shed och James Ruskin. Deras främsta fokus är dansgolvsorienterad techno som går mot det hypnotiska, målmedvetna och rytmiska hållet, men ibland spelar de även minimala men energiska house-set fyllda av slagkraftiga kickar, acid-slingor och lekfulla hihats.

https://soundcloud.com/yplusm

Chris Retzer (Monokrom)

Chris Retzer är en producent och DJ vars brusiga men samlade sound influerats starkt av att ha delat bås med akter som Surgeon, Psyk, Oscar Mulero, ø [phase] och Exium. Hans set karaktäriseras av kontraster mellan hårt och mjukt, långa mixar och stora mönster. Som en del av studiokollektivet Globe Studios producerar han mörk, hypnotisk techno gjord för långa danssessioner.

https://soundcloud.com/chrisretzer
https://www.facebook.com/chrisretzerrave

Lokal

Slakthuset, Slakthusgatan 6, 121 62 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer