Kvinnoretreat - Släpp din vildkvinna FRI!

Kvinnoretreat - Släpp din vildkvinna FRI!

Biljetter från 4.400,00 SEK

Plats

Datum

28 apr 2023 16:00 - 30 apr 2023 15:00

Beskrivning

Kvinna KOM! Sjung din sång! Våga visa dig och dina sanna färger! 

Det finns ingen annan som du! Din röst, din kraft, din visdom och ditt varande behövs i världen! I alltför många generationer har vi kvinnor tryckts ner, tystats, stympats, förminskats, kontrollerats!!


Vildkvinnan i oss kan inte hållas tillbaka längre....hon vill vara FRIIIIIII!!!!

Hon vill dansa, sjunga, skratta, måla, LEVA! ANDAS! FÖLJA SITT EGET FLÖDE! SKAPA SITT EGET LIV!


"I helgen har jag varit på ett helt fantastiskt SoulRetreat. Oj, vilken resa det har varit! Tiden gick galet fort och ändå känns det som att det jag varit med om tagit ljusår på nåt magiskt underligt vis. Jag ser mig själv i ett klarare ljus,
och jag är stärkt i övertygelsen att allt sker FÖR oss. I övertygelsen att följa flödetis da shit!"
/Deltagare

Vildkvinnan i oss vill lita på sin egen kraft! 

Hon vill njuta av sin kropp och av att bara finnas till! Hon är trött på att vara duktig och passa in! Hon är trött på att prestera i ett samhälle som värdesatt effektivitet och förtryckt det feminina varandet. 

Hon behöver bara vara och bara få finnas till för sin egen skull! 

På detta retreat ger vi DIG ✨MAGISKA KVINNA✨ möjlighet till just detta! 

På en vacker plats på Moder Jord i Nås, Dalarna får du komma hem till dig och ditt varande. Du får bli hållen i villkorslös kärlek och andas ut all stress och press.

Foton med deltagare är från vårat förra retreat på Naturhuset Naturligtvis utanför Göteborg
Foton med deltagare är från vårat förra retreat på Naturhuset Naturligtvis utanför Göteborg


I din takt får du komma i kontakt med din kraft och din vildkvinna som väntar på att släppas fri. Genom olika uttryck som frigörande -sång, -ljudning, -målning, -dans mm får du släppa taget om allt du hållit inom dig och förlösa din livskraft och din vildkvinna!

Du kommer få flera guidade meditationer för att förstärka kommunikationen med DIG, ditt hjärta, din själ, dina guider m.m I den meditativa stillheten når du lättare alla svaren du söker INOM DIG och når de djupa insikter du behöver för att väcka och aktivera din kraft och din vildkvinna. 


"Efter retreatet tillåter mig själv att låta mer i min vardag. Mina små uttryck och ljud som vill ut låter jag komma ut - den enda mottagaren behöver vara jag! Och om andra hör och eventuellt skulle störa sig, så skiter jag i det! För det är helande! Detta gäller även hur jag rör mig - Förlösande!"
/Cina, deltagare


"Jag har fått tekniker för hur jag kan måla och göra det enklare för mig, så jag kommer att prioritera den formen av uttryck och meditativt flow mer... och inte bli besviken på att det inte blir som jag ser det för min inre syn."
/Deltagare

I kontakt med naturen och elementen får du stärka och integrera kropp och själ. 

För det är här på jorden som vi är och här och nu kan vi hämta hem alla själsbitar som tillhör oss och som vi lämnat ifrån oss då vi inte kunnat stå i vår kraft! 

Är du redo för en resa hem till dig själ? 

En djup kärleksresa hem till ditt hjärta och din själ! En resa som du alltid kommer bära med dig! 💖

Då välkomnar vi dig med öppen famn till vårt unika och livsomvändande retreat! 

Dina guider på resan som under hela helgen håller dig i villkorslös kärlek heter Maria Hagberg och Sussie Johansson.


Du blir även hållen av dina medsystrar på retreatet som också gör sina resor hem till sin kraft och sina vildkvinnor och tillsammans inspirerar vi varandra att våga vara vilda, fria, levande själar på denna jord! 


Känner du att ditt hjärta sjunger JAAA när du läser detta? 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN! 💖

VI SER SÅ FRAM EMOT ATT MÖTA DIG! 

💞


"Det är tack vare ert mod Sussie & Maria, och förmåga att följa flödet och samskapa precis det som blir bäst i stunden för hela gruppen som gjort att helgen känns som ljusår och ändå gick så fantastiskt fort - Ni är Time-Benders!!! "
/ Cina, deltagare


Mer om oss, dina reseguider på retreatet:

~ Maria Hagberg/ Singing Being ~

Sången är ett uttryck vi alla föds med och så viktig för att balansera oss och uttrycka våra känslor genom. Tyvärr slutar många sjunga redan som barn då de blir tystade eller får höra att de inte ”kan”.
Marias stora mission i livet är att guida människor att ta tillbaka sina röster för att uttrycka sig själva och sin sanning.
2014 startade hon sitt företag Singing Being för att sprida sångens helande kraft och har sedan dess hjälpt många att våga låta, sjunga och ta plats med sina röster och gåvor i världen. Maria coachar intuitivt utifrån sin visdom och sina erfarenheter inom röstcoachning, röstyoga, healing och energiarbete. I ett tryggt space hjälper hon dig att släppa taget om rädslor och blockeringar, att hämta hem förlorade själsbitar så du kan integreras med din själ och din sanna röst. 

Maria är mestadels verksam i Göteborg där hon håller mycket uppskattade och djupt transformativa Healing Singing Circles. 
I sitt eget liv med en tuff uppväxt som skilsmässobarn blev sången Marias livlina, en ventil där hon kunde uttrycka allt hon höll inom sig. När hon sjöng kände hon kontakt med sig själv och sina känslor. Låtskrivandet blev hennes terapi och har varit en viktig del i processen att hoppa av ekorrhjulet, stanna upp och börja lyssna in sin kropp och hjärtats röst.
Du kan lyssna på Marias album "Jag vill bara vara" här: https://open.spotify.com/album/5HsIzUgjLrWylGaOCh0aQk...
Följ Maria här:
https://www.facebook.com/singingbeing
https://www.instagram.com/singingbeing


~Sussie Johansson/Soulspark ~


Sussie är en passionerad och färgsprakande själ & ljusarbetare som sprider ljus, kärlek, glädje och helande energier vart än hon går. Hennes styrkor är att se ditt autentiska jag bakom roller, rädslor & försvar och få dig att känna dig sedd och trygg. Som Själscoach & Healer stöttar hon människor att stärka relationen först och främst med sig själv genom Självkärlekens läkande kraft. Hon guidar människor in i frigörande processer där henne expertis ligger i att istället för att "FLY" möta sig själv i det som skaver och gör ont, obehag, ångest eller RÄDSLOR. Kraftfulla transformativa processer som förlöser den URKRAFT du bär inom dig!
Genom hennes guidning finner klienter sin unika livsväg för att följa sin själs längtan! Hon är även Regressionsguide där hon tar klienter med på resor till tidigare liv, gör andliga vägledningar och har en medial förmåga som gått vidare genom generationer. Sussie är en SoulARTist, målar själsmålningar och healingtavlor, hennes SoulART, måleriet, är en viktig kanal som hennes själ uttrycker sig igenom! Hon kommer på detta retreat ta dig med på en kreativ process där du får måla från ditt inre, med själen & hjärtat och påbörja din egna KRAFTMÅLNING där målet är att hämta hem din kraft!
Du får här tillgång till själsmåleriet som det kraftfulla & frigörande verktyg det är i personlig och andlig utveckling. Vi kommer att måla med enkla material såsom vattenfärger, kritor, oljepastellkritor för att inte gå in i prestation. Välkommen du som aldrig har målat och du som har en programmering att du "inte kan" måla. Lek, upptäck och ha roligt med oss. 

Sussie bistår med papper och tapet att måla på! Som deltagare får man om man önskar ta med sig egna akrylfärger och canvas. Hon håller annars workshops och kurser där hon kombinerar meditation & själsmåleri!! 

Du hittar henne här:
Fb:
www.facebook.com/soulspark.sussie.johansson
Instagram:
www.instagram.com/soulsparksussiejohansson/NÄRANDE VEGETARISK EKOLOGISK MAT ingår och lagas av Matilda Vestbergs.
Matilda är lic.kostrådgivare sedan 2014 och har ett stort intresse för kost och näring ur ett holistiskt perspektiv. Hon ser kosten som näring och ett verktyg för njutning, läkning och glädje!
"Det är viktigt att vi kvinnor börjar se maten som något gott som kan ge näring och kraft till både själen och den fysiska kroppen.
Maten är ett fantastiskt verktyg för att ge energi, höja vår frekvens och jorda oss när vi svävar iväg"
Matilda lagar maten från grunden med rena ekologiska, gärna egenodlade eller närodlade grönsaker, frukter och bär efter säsong och ser till att kropp & själ jublar!
Hon är även utbildad i TUNING, en form av mental kinesiologi, där man kan få bort blockeringar och hinder för att ta sig vidare både mentalt och fysiskt.

Dessa måltider ingår!
Fredag: Middag
Lördag: Frukost, lunch, middag
Söndag: Frukost, lunch
Utöver detta ingår te och fika samtliga dagar.

✨ Själsinvestering 4900 kr inklusive mat och övernattning.
✨ Early Bird 4400 kr t.o.m. 8 mars

Möjlighet att avbetala via Klarna finns då du bokar. 

Senaste dag för anmälan är 21 april. Din anmälan är bindande och återbetalning sker ej men du kan överlåta din plats i cirkeln till någon annan. Om du blir sjuk och inte kan delta får du tillbaka 1500kr vid uppvisande av sjukintyg.


💖 Frihetsgåva!
Vi känner starkt i våra hjärtan för att kunna frigöra 1 kvinna från ekonomiska begränsningar. Om kvinnan blir du får du delta för enbart ✨1500 kr✨
För att få denna möjlighet behöver du dela detta event i sociala medier, eller i en grupp med kvinnor som du känner kan behöva detta lika mycket som du 💞 
Dela enligt ovan och maila din motivation varför du önskar ta emot denna gåva till  soulcoach.sussie.johansson@outlook.com senast 31 mars.
NÄR: 28-30 April 
💖 Vi möts i cirkeln fredag 28:e kl 16. 

Välkommen att komma innan och landa in på platsen och hitta den plats du vill sova på.
Vi avslutar retreatet på söndag kl 15.


En härlig helg i kärlekens tecken som öppnar upp möjligheten att bara vara i det som är med hjälp av bla sång, målning, dans, rörelse. En fantastisk möjlighet att öppna upp för nått nytt.
💖💖💖 /Karin

Här är några deltagare från vårt senaste kvinnoretreat! 

Vi vill dela en video från vår deltagare Cina. På eget initiativ lade hon efter vårt retreat upp en delning på sin Facebooksida som berörde oss djupt.

Klicka på länken nedan för att höra hennes egna ord om sin upplevelse:

Facebook

Varmt välkommen med din anmälan kära vildkvinna.  

💞 Kärlek Sussie & Maria 

Lokal

Sandnäsgården Sandnäsgården , Närsjövägen 79, 786 93 Nås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.