Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Kvinnohormoner 1.0 för män. Föreläsning av Mia Lundin

Event inställt

Kvinnohormoner 1.0 för män. Föreläsning av Mia Lundin

Från 499,00 SEK

Plats

Datum

11 feb 2020 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Bästa julklappen till dig själv och din man!

Hormonella obalanser genom en kvinnas liv påverkar både måendet och humöret. Även för nära och kära runt omkring. När hormonerna spelar dig ett spratt, kan det vara en stor hjälp för relationen om din man har insikt i vad det är som egentligen händer - och varför humöret, sexlusten och orken inte alltid är på topp. Med ökad förståelse för varandra behöver inte relationen bli lidande.

Mia Lundins föreläsning “Kvinnohormoner 1.0 för män” riktar sig till män som lever med kvinnor vars mående påverkas av hormonerna. Mia kommer att förklara varför kvinnan mår som hon mår och vad mannen kan göra för att stötta sin kvinna genom en turbulent tid.

Följ oss gärna på

instagram  
facebook

Besök oss gärna på vår hemsida: HerCare


Arrangör

Mia Lundin är författare, föreläsare och sjuksköterska med specialistutbildning inom gynekologi och obstetrik (avancerad specialist-sjuksköterska). Hon har varit verksam i 32 år inom behandling av hormonella rubbningar som PMS, förlossningsdepression, och klimakteriebesvär. Hon har även gedigen kunskap om vilken effekt hormonella fluktuationer har på hjärnans biokemi.

Mia har bott i USA i 37 år där hon utbildade sig till Nurse Practitioner och specialistsjuksköterska vid Harbor UCLA Medical Center i Los Angeles. 1997 grundade hon kvinnokliniken The Center for Hormonal & Nutritional Balance Inc. i Santa Barbara, Kalifornien som hon drev i 18 år.

Under de senaste åren har Mia Lundin varit mycket aktiv som föreläsare och utbildare inom sitt ämnesområde. 2009 skrev hon boken ”Female Brain Gone Insane”, prisbelönad av National Health Information Awards som ”nationens bästa hälsoinformation till allmänheten”. Boken gavs ut på svenska 2011 under titeln ”Kaos i kvinnohjärnan”. Sen kom hon ut med boken Mat för hormonell balans och hennes senaste bok är Vägen till hormonell balans; Hjärnkoll, sexlust och välmående genom klimakteriet.

Mia Lundin är grundare och initiativtagare av kvinnokliniken HERCARE men valde att lämna HERCARE i mars 2023 för att fokusera mer på utbildning, föreläsningar och andra uppdrag.

Mia är gift med Tom och tillsammans har de fem barn.

Lokal

Brovägen 1, 182 76 Stocksund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer