skip to main content

Kvinnodagskonsert 2024

Kvinnodagskonsert 2024

Från 90,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 18:30 - 20:30

Beskrivning

På internationella kvinnodagen den 8 mars anordnar återigen åtta av Uppsalas bästa damkörer en välgörenhetskonsert vi sent skall glömma! I gemenskapens och hoppets anda sjunger vi tillsammans för att samla in pengar till Kvinna till Kvinna i Ukraina.

Medverkarna i år är Ultuna studentkårs damkör (ULLA), Cantus Feminis (CF), Bella Donna, LYDIA, Sorella, Cikada, Damkören Meja och Ambra.

Allt överskott från biljettförsäljningen går till Kvinna till Kvinna i Ukraina. Under kvällen kommer det att vara möjligt att bidra ytterligare genom att swisha donationer.

Varmt välkomna!

--------

Vill du veta mer om organisationen Kvinna till Kvinna i Ukraina? Klicka dig då vidare till deras hemsida genom länken nedan:
https://kvinnatillkvinna.se/om-oss/vart-arbete/europa/ukraina/

--------

Arrangörer:

- Ultuna studentkårs damkör (ULLA): https://www.facebook.com/ULLAc…

- Cantus Feminis (CF): https://www.facebook.com/cantu...

- Bella Donna: https://www.facebook.com/gamla…

- LYDIA: https://www.facebook.com/lydia…

- Sorella: https://www.facebook.com/sorellachoir

- Cikada: https://www.facebook.com/cikadaUppsala

- Damkören Meja: http://snerikes.se/foreningar/fotoforeningen/

- Ambra: https://www.facebook.com/AmbraQuartet

Lokal

Uppsala Missionskyrka, S:t Olofsgatan 40, 753 32 Uppsala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer