Eventet är avslutat

Kvinnocirkel & kakaoceremoni vid fullmånen

150,00 SEK - 200,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2020 17:30 - 20:00

Beskrivning

~ Kvinnocirkel vid fullmånen ~

🌔🌓🌒🌑🌘🌗🌖🌕

~ Känner du också en längtan efter att mötas från hjärtat i gemenskap med andra kvinnor?

~ Är du nyfiken på hur du kan leva mer i samklang med månen och din egen cykliska natur?

❤️ Välkommen in i cirkeln.

Vi möts vid varje nymåne och fullmåne.

🌑 Vid nymånen planterar vi frön och sätter intentioner för kommande måncykler.

🌕 Vid fullmånen skördar vi frukten av det vi sått och har samtidigt möjlighet att sortera ut och släppa vad vi inte behöver längre.

✨☕️✨ Vi kommer att ha en  kakaoceremoni tillsammans för att öppna hjärtat och förstärka intentionen för kvällen.

🎭 Kombinationen av månens kraft, kakaons hjärtöppnande verkan och gruppens gemenskap ger ett rum där vi kan mötas som vi är. Utan att behöva bära en mask och med tillåtelse att uttala även det som vi brukar dölja i mötet med andra.

🗝 Det vi vill dölja för andra för att vi känner skam eller rädsla, är ofta precis det som för oss närmare varandra, eftersom vi då kan känna oss mindre ensamma. Vi bär alla på gåvor till varandra när vi möts från hjärtat. Genom att kunna dela våra svagheter så finner vi vår styrka i varandra.

💫 Vi möts i dans, meditation, ceremoni, speglingsövningar och reflektion kring olika teman. Cirkeln ser lite olika ut varje gång, beroende på vilka som kommer och vad gruppen behöver.

🙏🏽 Det finns utrymme för samskapande i cirkeln, där den som har något att dela med sig av till gruppen är välkommen att bidra. Det kan vara tex en meditation, ett speciellt tema som en behöver stöd i eller en sång/dikt. Hör gärna av dig innan om du känner dig kallad.

PRAKTISKT

🙏🏽 Ät inte inget tungt ca 3 timmar före cirkeln och drick sparsamt med vatten. Kakaon verkar starkast på fastande mage.

🙏🏽 Medtag bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat i samt en vattenflaska.

🙏🏽 Ta gärna med en bok eller ett anteckningsblock att skriva i, det förstärker processen att kunna följa upp vad som sker genom måncyklerna.

🙏🏽 Kom i god tid för att hinna landa innan vi börjar. 

PRIS

150kr första tjing (10 biljetter)

175kr andra tjing (10 biljetter)

200kr sista tjing (10 biljetter)

AVBOKNING

Fram till 48 timmar före eventets början återbetalas 50%. Därefter är du välkommen att istället sälja din biljett till någon annan, om du får förhinder i sista stund.

Du är välkommen att komma när det passar dig och behöver alltså inte binda upp dig för flera gånger.

KOMMUNAL TRANSPORT 

Hälsans hus ligger precis vid Skånetrafikens busshållplats Bankgatan och 5 min från stadsbussarnas hållplats Botulfstorget.

PARKERING 

Det finns parkeringsplatser ute på Mårtenstorget precis utanför eller i parkeringshuset ovanför Coop.

SAMÅKNING

skriv gärna i eventet på FB om du vill erbjuda samåkning eller behöver skjuts.

❤ Varmt välkommen - precis så som du är.

💫 OM IDA 💫

Att som kvinna hitta tillbaka till min cykliska natur är en hjärtefråga för mig. Dessa cirklar växte fram ur det, tillsammans med längtan efter sammanhang där kvinnor möts i autenticitet och kärlek.

Jag är utbildad Hälsocoach, Medicinsk Massageterapeut och går just nu en waldorfpedagogisk utbildning. Jag har tidigare haft kurser och workshops inom Mindfulness & stresshantering, personlig utveckling och energibehandlingar.

De senaste åren har jag fördjupat mig i anknytningsteori och kunskap om nervsystemet och trauma, främst för att läka mina egna relationsmönster och sår. Jag fördjupar denna kunskap just nu genom att delta i Embodied Intimacy Training.

”Jag vill skapa sammanhang där människor möts i autenticitet och kärlek.

Där allt i dig välkomnas av allt i mig.

Där det vi tror att vi behöver gömma för andra i själva verket för oss närmare varandra.

Där vi lyfter varandra och kan dela med oss av våra helt unika gåvor.

Där vi kan växa tillsammans och läka rädslans sår.

Möts vi där?”

🌖🌗🌘🌑🌒🌓🌔🌕

Arrangör

Sister circles with the new moon and full moon. 

Connection circles monthly.


@ Hälsans hus in Lund

Lokal

Hälsans Hus Hälsans Hus, Mårtenstorget 6, 223 51 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.