Eventet är avslutat

Kvasar | Studio HPKSM

100,00 SEK

Plats

Datum

14 mar 2020 20:00 - 15 mar 2020 01:00

Beskrivning

Efter knökfulla gig i Stockholm, Malmö och London kommer Kvasar, efter otrevligt många månader, nu äntligen tillbaka till hemstaden Göteborg!

Bandet har sina fundament i det sena 60- och tidiga 70-talets galenskap och med den utgångspunkten skapar Kvasar musik som skulle kunna beskrivas som dynamisk progressiv rock’n’roll, orädd för att ta ut svängarna. Blues? Rock? Jazz? Klassiskt? Inte rakt av något av dem, men definitivt influerat av dem alla och fler därtill.
 
Den självbetitlade debut-ep:n släpptes i somras och finns att hitta på alla digitala plattformar. In och lyssna för att få en aning om vad som väntar, men kom ihåg! Kvasar är ett band som är menade att ses live!

Med nytt material och förnyad energi utlovas allt från storslagna gitarrsolon och tunga riff till lugna pianopartier och drömmiga atmosfärer. Likt en kudde, eller knytnäve, oavsett hur är musiken ämnad att verkligen kännas.

Arrangör

Studio HPKSM är en restaurang, bar och scen på Storgatan 22 i Göteborg. (Studio HPKSM is a restaurant, bar and music scene at Storgatan 22 in Gothenburg.)

Lokal

Studio Hpksm Studio Hpksm, Storgatan 22, 411 38 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.