Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

KVARNPARKEN SUMMER PARTY

Eventet är avslutat

KVARNPARKEN SUMMER PARTY

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

28 jun 2024 18:00 - 30 jun 2024 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

**Titel:** KVARNPARKEN SUMMER PARTY

**Arrangör:** Main Event i Mjölby AB

**Typ:** Festival

**Kategori:** Musik

**Underkategori:** Live

**Biljettpris:** Från 695,00 SEK

**Tid & Datum:** 28 juni 2024, kl. 18:00

**Plats:** Kvarnparken

**Regler:** Väskförbud enligt gällande nationella regler samt 18-års gräns

---

Ljusa sommarnätter, levande musik med nostalgitouch och en pulserande feststämning väntar dig på KVARNPARKEN SUMMER PARTY! Arrangerat av Main Event i Mjölby AB tillsammans med Tomas Event och Design ära den festival du inte vill missa i sommar.

Tänk dig att dansa barfota på gräset medan solen sakta går ner i horisonten. Kvarnparken kommer att fyllas av ljudet från landets främsta livemusiker från ”back in the days” och atmosfären är som gjord för både ung och gammal. Oavsett om du är ute efter en avkopplande kväll med skön musik eller en natt full av dans och skratt så har Kvarnparken Summer Party något för alla.

Säkra din plats till sommarens största festlighet – köp din biljett idag och förbered dig på 2 kvällar du sent kommer att glömma. KVARNPARKEN SUMMER PARTY, där sommaren och musiken spelar huvudrollerna!!!

Obs!
Vi förbehåller oss att byta ut artister vid eventuella sjukdomar eller andra godtagliga förhinder.

Lokal

Kvarnparken i Mjölby, Folkparksgatan 2, 595 41 Mjölby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer