Kvalitet i filosofiska samtal – ett smakprov

25 apr 2021 13:00 - 14:00
Biljetter Gratis
Biljetter Gratis

2021 är det 10 år sedan Svenska Sällskapet för Filosofisk Praxis grundades. Detta vill vi uppmärksamma med att erbjuda nya möjligheter att uppleva glädjen och meningsfullheten i att filosofera tillsammans. Under året kommer vi att ge smakprov på den mångfald som finns inom filosofisk praxis. Vi vänder oss både till medlemmar och dig som är nyfiken på filosofisk praxis. Eftersom vi hoppas på deltagare i hela Sverige, från Kiruna till Trelleborg, och vill öppna för ett internationellt deltagande, kommer vi ses via Zoom.

Många som praktiserar filosofiska gruppsamtal med barn, ungdomar eller vuxna har starka positiva erfarenheter av samtalen, men hur försäkrar vi oss om att det vi gör är bra? Och hur kan vi bli ännu
bättre som samtalsledare? Vi inleder med en kort presentation av föreningen, innan ordet lämnas över till Ylva Backman och Viktor Gardelli som kommer att berätta mer om kursen Kvalitet i filosofiska samtal som ges den 22–23 maj. 

Evenemanget är avgiftsfritt.

Datum: söndagen den 25 april
Tid:
13.00-14.00
Plats
: Zoom, länk skickas ut i ett separat mejl till adressen du anger i anmälan. Om du inte använt Zoom tidigare logga in 12:55 för en genomgång av tekniken.

Varmt välkommen!

Profile picture
Svenska Sällskapet för Filosofisk Praxis

Är du intresserad av filosofi – av livets stora frågor, etik, politik? Vill du besöka ett filosoficafé, lära dig mer om hur man kan filosofera eller utbilda dig till samtalsledare?
Svenska sällskapet för filosofisk praxis, SSFP är en förening för filosofer, filosofiska praktiker och för dig som vill filosofera med andra.

Eventet är avslutat

Kvalitet i filosofiska samtal – ett smakprov

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.