KVALET 2018 - A little party never killed nobody DEL 4

17 aug 2018 19:30 - 21:30

Göteborgs Dramatiska Teater, Stigbergsliden 5B, 414 63 Göteborg

KVALET 2018 - A little party never killed nobody DEL 4

Bataljonen gör det bästa av det politiska, skrämmande och underhållande slagfält som är valåret genom att bjuda in till KVALET 2018 - A little party never killed nobody. En föreställningsserie i 8 akter. En partiledare per akt. En genre per parti. En uppvärmning, ett jippo och en folkfest. I gråzonen mellan politik och show. Mellan performance och buskis. Med tårta till alla!

Under året har vi hittills bjudit på akterna Jan Björklund in treatment (L), S_ _ _ D of music (SD), Vilda Vänstern (V), Gyllene Tidelag - Ett examensprojekt från konstfack (C), Skilda vägar - En grön allroundsåpa bäst före 1998 (MP) och The power of KD compels you (KD). Spektaklet kommer att avslutas med KVALUPPTAKTEN den 8 september på Henriksberg - mer information kommer!

Fredagen den 17 augusti fortsätter vi kalaset med fjärde delen delen, då vi bjuder på akt 7 & 8:

Akt 7: MODERATTEATERN - Ett borgerligt tältprojekt (M)

Akt 8: S is for STRIP (S)

OBS! Föreställningen spelas endast kl. 19.30 den 17 augusti, och denna gång på GÖTEBORGS DRAMATISKA TEATER (inte Amandas Teater som tidigare akter spelats på).

Biljettpris: 50 / 100 / 150 (betala vad du har råd med)

Mer info: www.bataljonenshemsida.com

Projektet genomförs i samarbete med Kungsbacka Stadsteater (KUST) och Teater Gapet, med stöd av Sensus Studieförbund och Västra Götalandsregionen.

Billig

Stängd

Standard

Stängd

Stötta

Stängd