Kursuppspel: Improviserad Nutley

21 maj 2017 16:00 - 18:00

Stockholms Improvisationsteater, Sigtunagatan 12, 113 22 Stockholm


Tidigt 90-tal. Sven-Ingvars och Roxette på radion. Dans på fredag kväll. Kyrkan på söndag. Livet går sin gilla gång i byn. Så gör nykomlingarna entré. En fläkt av Stockholm, Berlin, världen. Normer utmanas. Relationer ställs på sin spets. Ingen i byn lämnas oberörd.

Improviserad Nutley är en föreställning om hur det gamla möter det nya. Om att förändras. Eller vägra förändras. Om att följa sina drömmar. Eller sätta eld på dem. Följ med på Navets tidsresa till 90-talet. Var det så annorlunda?

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Medverkande improvisatörer: Stefan Andersson, Sarah Ehrenberg, Moa Engström, Caroline Falk, Lina Hansson, Karin Lindqvist, Jerker Nord, Ulf Ohlsson, Rasmus Wedberg

Konstnärlig ledare: Janne Berg

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Spelas

18 maj kl 19.00
21 maj kl 16.00
8 juni kl 19.00
9 juni kl 19.00

Biljettpris: 100 kr ord. 50 kr för studenter. Gratis för kursare på SIT. Biljett bokas på billetto.se eller köpes kontant på plats. För den som vill passa på att se flera kursuppspel så finns det en kavalkadbiljett, en samlingsbiljett för alla fem produktionsgrupper; Cirkuslejonet, Navet, Stamgästbordet, Överflödet och Ö-gruppen. Biljetten kostar 290 kr och finns under namnet "Improkavalkad". Med den väljer man fritt vilka fem föreställningar man vill gå på.

Länk till Facebook-events:

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

OBS! Både entrén och caféet tar endast emot kontanter. Vi öppnar en halvtimme innan föreställning.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Biljett

Stängd


Kursare på SIT

Stängd


Student

Stängd