Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Kursuppspel: FEJK

Eventet är avslutat

Kursuppspel: FEJK

Från Gratis

Plats

Datum

21 maj 2017 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Produktionsgruppen Stamgästbordet som med föreställningen TEJP utforskade de begränsade rum som vi skapar för oss själva, tar sig nu an åsiktskorridorer, opinion och fejkad verklighet.

Med hyperaktuella föreställningen FEJK utforskar de hur verkligheten kan förvrängas, förvanskas och kanske till och med förbättras, bara önskat resultat uppnås till varje pris.

Välkommen in i post-truth-eran.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Medverkande improvisatörer: Johan Hoffman, Fredrik Librand, Catarina Nilsson, Anna Nordberg, Jan Sandberg, Maria Westerståhl & Inger Wadell

Konstnärliga ledare: Stina O'Connell & Adam Wern

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Spelas

19 maj kl 19.00
20 maj kl 19.00
21 maj kl 19.00
28 maj kl 19.00

Biljettpris: 100 kr ord. 50 kr för studenter. Gratis för kursare på SIT. Biljett bokas på billetto.se eller köpes kontant på plats. För den som vill passa på att se flera kursuppspel så finns det en kavalkadbiljett, en samlingsbiljett för alla fem produktionsgrupper; Cirkuslejonet, Navet, Stamgästbordet, Överflödet och Ö-gruppen. Biljetten kostar 290 kr och finns under namnet "Improkavalkad". Med den väljer man fritt vilka fem föreställningar man vill gå på.

Länk till Facebook-events: https://www.facebook.com/events/856360107836829/

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

OBS! Både entrén och caféet tar endast emot kontanter. Vi öppnar en halvtimme innan föreställning.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Lokal

Stockholms Improvisationsteater, Sigtunagatan 12, 113 22 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer